Proszę aby inwestorzy uważnie analizowali dane. To jest mój pierwszy wpis. Posiadam akcje tej firmy-"Spółki z diabłem" Dobre wyniki finansowe firmy a spr a wartość akcji idzie w dół? Co to oznacza?Machinacje wartościami akcji. To znaczy, że Prezes na to pozwala a jak pozwala to ma na tym zysk. Nie ma innego wytłumaczenia. Firma trzyma tych co drożej zakupili akcje i aby ich nie utracić dorzuca nowe pakiety akcji i są w szachu bo nie wiedzą co robić. To są machinacje!!! Na to są paragrafy i łatwo to udowodnić przed sądami. To jest zbieranina załatwiaczy. Wiara w Prokuraturę aby to ukruciła. Skandal, że to robią w powiedzmy w białych rękawiczkach. Proszę o posty!
Dzięki.Wszystko jasne. Ale dlaczego emitują akcje po 10 gr, następna ręka powiedzmy po 1,50zł , druga po 3,0 zł. Uczciwie jest ogłosić sprzedaż po 3,20zł. Ale nie! Trzeba zrobić to po naszemu by gwardia się nachapała. Dla mnie wartość tej firmy to max. 2,50zł.
Życzę wszystkim te 25zł za akcje. Myślę że tak będzie ale wówczas firma dodrukuje nowy pakiet ze 20mln akcji i polecimy z powrotem na te 10zł i tak to ja rozumiem biznes. Emitować po 10gr i sprzedawać pod biurkiem powiedzmy po 6zł zanim będą dopuszczone do obrotu przez Komisję.