Ile razy będziemy mieli tko 72 tys proc .czy oni mają złote runo haha albo nowy patent dla górali kozuch z diamentami z platynowymi guzikami a i tak główny akcjonariusz powinien być zc prezesa lub nawet prezesem i uderzyć w wodor
to też dobry pomysł, bo ktoś to musi zbudować, a ten koncern GOLAB nadal szuka kierunku strategicznego rozwoju. Póki co wyczuwam dywersyfikację -- miały być jachty, ale ciągle core - biznes to śmierdzące runo. Jak by nie patrzeć, pasuje do tego optymalnie bankowośc inwestycyjna w stylu Goldmana i elektrownia jądrowa - ale taka duża, by móc eksportować energię elektryczną, no i na kongresach prezes mógłby siedzieć blisko prezesa General Electric
To byłaby dobra strategia kiedys spółka chodziła od 10 zł wzwyż a akurat ta spółka pasuje do paliwa wodorowego blumerangu też chodził po 50 gr teraz 10 zl
nie pamiętam juz - ale plan był, generalnie to są nieudacznicy. Nie chce was martwi, ale tu ani Warren, Ani Jeff, ..no generalnie czołówka finansowa, niestety (!) nie interesuj się tym koncernem - jest źle.
nigdzie i na nic nie upadałem ostatnio, kibicowałem PSG GOLAB mógł być w kręgu zainteresowania Jeffa i Warrena, niestety w loży PSG ich nie spotkałem być może ty miałeś okazję pogadać na stadionie w Chorzowie? jesli tak to napisz co ustaliłeś w kwestii naszego koncernu .
Ty chyba byłeś w zainteresowaniu jefa i Warrena ty myślisz że oni wiedzą o takim państwie jak Polska a już nie mówiąc o golabie może jeśli by weszła na gpw na ciągłe to już by był jakiś plus
Kingo - nie chce cie martwić, ale Warren i Jeff ma cię w d... grają pod wprowadzenie golab'a na b. szerokie wody - (wall street to mało !) podciągnęli kurs prawie +30% - mało ?
no nie da się w ten sposób Jeff i Warren rozwożą Mikołaki .. no i masz, w innym wypadku wpłacali by systematycznie na Golab, więc kurs rwałby pionowo w górę