Uważam że Polarisit ładnie zarobi w konsorcjum z 4iG na zleceniach rządowych . A dlaczego ???? DLATEGO ------------------------------------4iG węgierska firma IT blisko związana z premierem Viktorem Orbanem
Tak się rozwija 4iG . Od chwili wejścia do spółki Lőrinca Mészárosa zaczął się szybki wzrost jej przychodów, do czego przyczyniło się wejście na rynek integratorski, co umożliwiło zdobywanie kontraktów rządowych i od firm kontrolowanych przez rząd. O ile w 2018 r. przychody spółki wynosiły 14 mld forintów, to w 2020 r. było to już 54 mld forintów. Zysk netto wzrósł odpowiednio ze 120 mln forintów do 3,4 mld forintów. Jest skala .
Ja tam jestem spokojny . Chciałem dobrać na kresce ,która sie rysuje od 12 maja ale się jeszcze nie udało . Zobaczymy czy coś sternik wyrysuje na dłuższą metę .
Dzisiaj był impuls i proszę popatrzeć jaka była moc . Ten walor może przynieść inwestorom duże zyski i dużo radości z trafnego wyboru . Jutro będzie ciekawy dzień .
Tak sobie szperam . Spółka zależna iSRV zatrudniała na 31 marca 2021 r. 18 osób w przeliczeniu na pełne etaty. A na dzień Data ostatniej liczby danych pracowników 02/07/2021 Ostatnia liczba danych pracowników 25 osób . FIRMA IDZIE DO PRZODU . CIEKAWE KIEDY PIERWSZE OFICJALNE INFORMACJE O ROZPOCZĘCIU DZIAŁALNOŚCI W POLSCE .