• Raisemana Autor: ~Hm [31.0.58.*]
    Kiedy ruszy pierwszy projekt Raisemany?
  • Re: Raisemana Autor: ~WatchDog [89.64.111.*]
    Niedługo.
    Kierunek 10 PLN
  • Re: Raisemana Autor: ~Hm [31.0.60.*]
    Słabo naganiasz. Sensownie czy mogli mieć przygotowaną kampanię i rusza w tym miesiącu czy przyjdzie nam czekać?
  • Re: Raisemana Autor: ~WatchDog [89.64.111.*]
    Przegapisz wystrzał.
    To będzie lada moment
  • Re: Raisemana Autor: ~Hm [31.0.48.*]
    Nadal słabo naganiasz. Raisemana stoi i kwiczy.
  • Re: Raisemana Autor: ~Dzik [94.254.131.*]
    Jasne, że stoi i kwiczy jak dopiero co dostali zgodę z KNF.
    Ja mam wrażenie, że większość z Was jest strasznie niecierpliwa. W biznesie nie ma nic od razu tak samo w inwestowaniu.
    Po otrzymaniu pozwolenia na budowę domu oczekujesz, że będzie stał na drugi dzień?
    Mogę przygotować ekipę budowlaną która ruszy zaraz po otrzymaniu takiej zgody. Mogę również posiadać przygotowane prefabrykaty i wjechać z tym tydzień później. Chodzi o to, że kampania mogła być przygotowana i oczekiwać a boku na taką zgodę.
    Ponosilbys koszty przygotowania ekipy i prefabrykatów (zaliczki itp) bez pewności czy otrzymasz pozwolenie?
    Już odchodząc od tych porównań - napisali ze w przeciągu kilku tygodniu więc pozostaje czekać a zakładam, że nie jest to Łatwy proces
    Masz rację, pozostaje czekać kilka tygodni tak jak zapowiedzieli. Co do poziomu trudności procesu uwzględniając spore doświadczenie INC odnoszę dokładnie odwrotne wrażenie. Pozostańmy cierpliwi
    Nie wiem, nie znam się na procesie. Fakt, że mając na pokładzie INC powinni robić to w miarę sprawnie. Pytanie właśnie co oznacza bądź ile oznacza to "sprawnie"?
    Możemy sobie tu gdybać, denerwować się i wieszać na nich psy ale kupiliśmy akcje(i chcemy zarobić) to nie pozostaje Nam nic innego jak czekać na rozwoj sytuacji.
  • Re: Raisemana Autor: ~nw [37.248.162.*]
    Tak jest, czekamy cierpliwie, możliwe że kampania wystartuje np. na tydzień przed premierą.
  • Re: Raisemana Autor: ~Nowek [193.56.254.*]
    True Games odleci wraz z codeaddict dzięki platformie.
  • Re: Raisemana Autor: ~Górnik [89.64.14.*]
    Dzisiaj znowu ubrali towarzystwo.
[x]
PROACTA -0,98% 0,81 2026-04-02 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.