- Współpraca bezpośrednio z MGM (może zaowocować w przyszłości zwłaszcza, że Amazon ostatnio kupił MGM), - Projekt Y - będzie multiplayer, - Szykuje się nowe zewnętrzne IP (po postalu, było sobie życie i Stargate, być może i tym razem czeka nas mile zaskoczenie).
Acs w optymistycznym scenariuszu juz za 1-1,5 miecha. Myślę ze do września uda się wydać. W tym tygodniu juz maja ruszyć testy zewnętrzne. Więcej informacji o projektach x i y również w okolicach września. Może byc ciekawy początek roku szkolnego
czy time to stop time zwrócił się? była puszczona taka informacja? ciekawi mnie to, gdyż nie widać by gra znalazła wielu odbiorców a oni pakują kasę w kolejny podobny produkt.
Jak poszukasz we wcześniejszych aktualnościach albo raportach okresowych to chyba była wzmianka o tym że się to zwróciło, ręki sobie nie dam uciąć ale tak coś kojarzę.
Jak poszukasz we wcześniejszych aktualnościach albo raportach okresowych to chyba była wzmianka o tym że się to zwróciło, ręki sobie nie dam uciąć ale tak coś kojarzę.
Dzisiaj odsłucham raz jeszcze, ale właśnie chyba nie jest powiedziane to wprost. Z tym, że też tak to odbieram, że StarGate, przy czym są to tylko moje domysły, może wyślę pytanie do Prezesa