Po zakonczeniu badan na MRSA jak w zegarku 2 tyg i rejestracja.
Przy module Covid zacząłem sie zastanawiac czy to tez moze byc po 2 tygodniach (czyli w tym tyg) czy nie. Fragment mnie zastanawiaający: spółka wystawi deklaracje CE-IVD po zakonczeniu badań analitycznych - co to za badania? bo zakończyły sie kliniczne badania certyfikacyjne (jak w przypadku MRSA) i tam żadnych dodatkowych badań nie było, od razu deklaracja. ktoś coś wie?
Z wywiadu na strefie inwestora:
W przypadku PCRONE, a więc naszego najbardziej rozwiniętego urządzenia, posiadamy dziś certyfikację europejską dla panelu MRSA i zakładamy, że jeszcze w lipcu uzyskamy CE-IVD dla panelu wykrywającego SARS-CoV-2. W obu przypadkach w testach klinicznych wykazaliśmy wysoką czułość i swoistość urządzenia.
No, to teraz została już tylko sprzedaż. Albo mają już kupca i bedzie info lada chwila albo beda cisneli early access dla podbicia ceny ... czuje ze musimy sie uzbroic jeszcze w cierpliwosc raczej (chyba ze zaraz drugie info ze maja kupca :P) , myslalem ze do konca lipca bedzie juz kurs kilka razy wyzej.
Uważam, że jesteś w błędzie. Zobacz, jakie były średnie obroty w miesiącu. Dziś obrót z CAŁEGO dnia (wliczając okres sprzed spadku) to 2.900 akcji. To naprawdę nie jest dużo.
Teraz została sprzedaż produktu. Myślę że możemy spodziewać się wielu komunikatów w nadchodzących dniach/ tygodniach. Działają szybko, certyfikat, zgłoszenie, odpowiedź z fda. Teraz tylko komercjalizacja. Myślę że bliziutko