• Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Stivens [37.225.59.*]
    Nie wystarczy się zebrać na stronie. Wszyscy powinniśmy się zgłosić na walne zgromadzenie, czas rejestracji jest do środy. Wystarczy skontaktować się ze swoim biurem maklerskim i zgłosić że chcecie uczestniczyć w walnym zgromadzeniu. Jeśli nie chcecie stawić się osobiście to możecie dać komuś kto się wybiera pełnomocnictwo. W przeciwnym wypadku znowu sobie przegłosują w 20 minut to co będą chcieli.
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Re [5.173.9.*]
    Akcjonariusze wszystkich mass łączcie się. Zrozumcie, że to jest jedno wielkie G. Musicie pogodzić się ze strata. Żadnych wzrostów tu nie będzie.
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: spekulant-wybitny [185.35.198.*]
    Dnia 2021-07-12 o godz. 13:16 ~Stivens napisał(a):
    > Nie wystarczy się zebrać na stronie. Wszyscy powinniśmy się zgłosić na walne zgromadzenie, czas rejestracji jest do środy. Wystarczy skontaktować się ze swoim biurem maklerskim i zgłosić że chcecie uczestniczyć w walnym zgromadzeniu. Jeśli nie chcecie stawić się osobiście to możecie dać komuś kto się wybiera pełnomocnictwo. W przeciwnym wypadku znowu sobie przegłosują w 20 minut to co będą chcieli.

podejście do rzeczy masz właściwe, pochwalam,
    ale pominąłeś jedno: dominuje ogromne forumowe zaufanie :)))) do zarządu 4Lakiery i przekonanie, że zarząd nie pozwoli sobie na rąbnięcie w rogi ulicy.
    przewiduję że jesteś i pozostaniesz osamotniony
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Stivens [37.225.59.*]
    Ja mam czas, jak będą spadki to dokupię i będę trzymał dalej dopóki nie wyjdę na swoje. Myślę że teraz Ci co trzymają akcje mają identyczne podejście. Tylko banda kółkowiczów tutaj sieje zamęt i udają że boją się o cudze portfele
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Adam [81.28.196.*]
    Zmasowało mnie poczwórnie na tej spółce
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Qwerty [5.173.123.*]
    Adam, jak tam dziku na Devoranie i Laurenpeso ci idzie? Warto tam wskoczyć?
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Adam [81.28.196.*]
    Obie sprzedane z zyskiem, dziś polecam Imagis pod odbicie
  • Re: Akcjonariusze.4mass.pl Autor: ~Rekin [138.199.27.*]
    Up
[x]
4MASS -0,11% 4,49 2025-10-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.