Zrzut będzie trwał dalej. Urealnianie się wyceny. Obietnice są coraz mniej warte. Rynek się przekonał i już w nie nie wierzy. Możesz zapowiadać 100 nowych projektów, póki nie dowieziesz jednego, dobrej jakości jesteś postrzegany bardziej w roli marzyciela niż inwestora.
Gość pisze jak obserwator fundu z małym pakietem kilkunastu k który urealnia cenę pod akumulację. Gry są prawie gotowe. Ja tu nawet nie pisze o Postal i innych...no ale przekonuje mnie do tego by z prawej już nie brać..tylko trzymać środki dla widłowego :)
Prezes zrobił mega odbudowę studia. Nie dość, że są duże tematy, to jeszcze dopycha małe, drobne, aby mogły zarabiać. Wiele osób śmieje się z tych małych projektów jak Time to stop time, ale przynajmniej to się zwraca i powstaje druga część. A konwersje Hard West i Phantom na inne platformy też generują zysk.
Oj nie czytasz chłopcze ze zrozumieniem. Przyszłe zyski na tej spółce to na razie mrzonka. Jak pokażą, że potrafią dowieźć ciekawy temat, sam wrócę mocniej do akcjonariatu. Dzięki za dzisiejszą podbitkę bo udało się zejść z kolejnego małego pakietu :)
Weź chłopcze pod uwagę jeszcze jedną rzecz. Ile premier gier zawodzi? Większość. Exp vs. Reality jest tutaj ustawione zbyt wysoko. Masz plan co zrobisz jeśli projekty się nie udadzą? Pragnę przypomnieć początek notowań CFG na rynku i jak to było z Phantom Doctrine.
Rozumiem, że też schodziłeś z pakietu przy 31 zł ? Na to gratuluję wyczucia rynku. Poza tym zwracając się do kogoś per chłopcze wystawiasz sobie mierne świadectwo.
Nie ma to jak zainwestować w coś nie mając pojęcia o spółce. Porównanie z Phantom Doctrine z kategorii tych głupszych. Phantom Doctrine kosztowało z 8 mln i był to jedyny realizowany wtedy projekt. ACS będzie kosztował pewnie z 0,5 mln i jest to jeden z kilkunastu projektów realizowanych obecnie.
Zawsze zastanawia mnie skąd taka wiara inwestorów w tym sektorze. To ciekawe socjologiczne zjawisko. Zwykle świadczy o krótkim stażu na rynku. Śmiem twierdzić, że wystarczy im ładna prezentacja w power poincie i stają się fanboyami ze swoim pakietem kilkudziesięciu sztuk.
Brutalnie powiedziane, ale OK, tylko czemu martwisz się tymi naiwnymi chłopaczka mi, którzy zainwestowali i tak jak piszesz liczą na cud. Chyba jesteś bardzo dobrym człowiekiem.
Jak pokażą, że potrafią dowieźć ciekawy temat, to wrócisz tutaj przy trzy cyfrowym kursie. Tak z ciekawości pod co grałeś wcześniej skoro sprzedajesz przed premierami?
Kupiłem tę spółkę jak była sprana przez inwestorów po nieudanej premierze. Wtedy było na tyle mocne wyprzedanie, że wycena wydawała mi się atrakcyjna. Teraz poczekam na kolejny taki cykl premierowy i spróbujemy odkupić od was jak będziecie uciekać po nieudanych premierach.
A przed czym tu uciekac? Nawet jak ACS okazałby sie słaby(w co nie wierze bo PLAYWAY test najwyzej opóźni premierę) to ewentualny spadek przed STARGATE będzie idealnym miejscem na dokupienie. Zgadnij co zrobię z moją farmą kupowana po 20 zeta w najblizszym czasie