Dnia 2021-07-12 o godz. 11:50 ~spoko_loko napisał(a): > Następny leszcz zawisł na haku.
a dlaczego zawisł? może sprzedać po tej cenie, po której kupił. to nie cd projekt ani innogene. jeśli lubisz stękać to stękaj, ale w trochę bardziej dystyngowany sposób. czyli przesada jest odpychająca, a ty przesadzasz.
Xyz posiedzisz w tym czymś z rok. Pobujasz się między 10 - 11 i zwątpisz jak wszyscy. Skup akcji do 2023 nie puści kursu. Za dużo jeszcze akcji w rękach drobnicy
Ja w Lenteksie siedzę od lat i choć kokosów wielkich nie mam, to nadal wszystkie swoje oszczędności wkładam w Lenteks. Mam tego sporo, kilka razy więcej niż Xyz.
Lentex to nie inwestycja, to stan umysłu. A urośnie jak właściciele będą tego chcieli . Może urośnie , z pewnością nie szybko. Jasne dziesięć lat w tą czy w tamtą , jaka to różnica
Na lentexie same miszcze zarabiania pieniędzy ! Nic tylko sie uczyć , bo kto ma akcje ltx to może szastać pieniędzmi . No moze dopiero za jakieś 5-7 lat jak juz nic nie będą warte z powodu inflacji. Ale dzisiaj posiadacze akcji ltx pękaja z dumy , bo aż 30 groni dywidendy za zamrozoną kasę ! Godne podziwu !!
Lorczyk chłopie nie kompromituj się i teraz zacytuję twój post : Cała Gpw na czerwono, a Lentex na zielono~Lorczyk2021-07-09 09:25IP 5.173.106.*
Sprzedaja lepiej poinformowani , a prezes MUSI robić obrót bo ltx wyląduje na fixachNikt normalny nie rusza tego śmiecia bo zamrozi kase na lata....ty jesteś mistrzem pisania głupot wyssanych z tego jego brudnego palucha.
Kwiat inteligencji inwestycyjnej zbiera się na lentexie widzę ? Nie prędko panowie ,nie prędko. Mają czas ,pieniądze i informacje. Dopiero zbierać zaczęli. Więc ze dwa lata bez emocji...
Dnia 2021-07-13 o godz. 19:01 ~Xyz napisał(a): > Że też wam się chce non stop pisać to samo ...i nigdy nie macie dosyć ?
to ciągle ten sam gość o setkach nicków. pracuje tutaj. taki stróż nocny i dzienny cieć. idzie się przyzwyczaić, ja już w zasadzie nie zwracam uwagi na jego ciężką pracę.
Znowu wujek dobra rada. O co ci człowieku chodzi? Martwisz się o moją kasę? To moje pieniądze. A może chodzi ci o coś innego? Wyjaw nam. Jak domyślam się, nie masz akcji Lentexu?
A taki był gorący lipiec, piękne lato. Czy nie lepiej było w tym dniu (zakupu LTX) na wakacje pojechać ? Może w przyszłe lato kolega Zyz wyjdzie z tego bez straty. Warunek , muszą akcje skupione umorzyć!
Kurs z dn 27 sierpnia 2020 9,44 a dziś niewiele ponad 10. Inflacja szaleje. Ceny materiałów , energii i żywności 40 -70 % w górę. Pomyśl i wnioski wyciągnij sam (jeśli umiesz liczyć i wiesz co to funkcja pieniądza w czasie ) Mam takie akcje na których zarobiłem po 300-4000 % (a są i takie na których znajomi wyciągneli po 600%) Masz lentex to siedź i się ciesz , bo" to najlepszy papier na świecie" !! Jest tu wielu nieudaczników , którzy zaklinaja rzeczywistość i nie przyjmują faktów do świadomości że LTX to wtopa roku Ha ha ha ! (mam jeszcze i mój śmiech jest gorzką ekspresją faktu , że nie wywaliłem)
Sipowiedz-Franek powiedział że startowałem w olimpiadzie matematycznej-ile jest dwa razy dwa wiedziałeś ale ile jest dwa raz osiem okazało się za trudne- w szpitalu mieli ubaw
dałn zwany JUREK i jego wpisy to najlepsza wizytówka tej spółki. Jeśli ktoś ma jakies wątpliwości i pytania dlaczego tu nie będzie przez spory czas wzrostów to niech sobie poczyta wpisy tego dałna AT i AF nie obowiązują , bo smród zbyt mocno trzyma