Koszty zwiazane z dzialalnoscią i nowymi projektami jednak rok zakonczyly na minus ponad 2 mln .
Aktywa robią swoje a koszty poniedione w 2020 już nie dotyczą roku 2021 .
Z tąd też 1Q zysk 2.8 mln
Nie przypadkiem jest zmiana Ratingu z D na AA+
Bardzo mnie ciekawi co bedzie w 2Q a raport ma być 9 sierpnia
Sytuacja jest na tyle ciekawa ze dokupie akcji chodz nikogo nie namawiam
Jest jeszcze jeden ciekawy czynnik ktory powoduje to że dokupie to determinacja trolla Wiem ktory ciagle gada sam ze soba i juz kazdy wie ze spolka nic nie warta bedzie 10 gr .
Czy ktoś kto czegos nie chce tak bardzo sie tego trzyma
Obecny zarząd robi porządki po 2 porzednikach ile razy można to samo tłumaczyć ? Niepoważny jesteś ty ze nie interesujesz się swoją kasą i tyle.
Mam nadzieje ze jak kurs ruszy to otworzą na 50gr i odkupie od Ciebie wszystkie akcje!
Rozliczę najpierw ten wałek! Prokurator juz sprawdza dotacje ktora została wydana niezgodnie z przeznaczeniem.... Gdzie było info o tym bo winno być... to zasadnicza kwestia. Nie odpuszczę Tobie i Jarkowi klin bo naganialiscie na smiecia!
Ja cały czas mówie że nie namawiam do kupowania ale sam kupuje i bedę kupuwał jak odwieszą dzienki tobie trollu Wiem .
Gdyby nie ty to mialbym mniej akcji niż mam .
Dzienkuje twoja determinacja przekonuje mnie by jeszcze dokupić ty z dobrego serca tu nie jestes i to dziwne pojawienie sie ciebie akurat jak zaczeli zarabiać .
Ja lubie takie spólki smieci kupowac .
Dzienkuje
Gosc Wiem jest ponadprzeciętny w swojej głupocie. Ale dzięki takim jak on ja zarabiam:-) takze Wiem dziekuje Ci z całego serca. Uwielbiam Cię i twoje pieniażki