• Q&A Autor: ~2linki [185.25.122.*]
    Sporo odpowiedzi :) Więcej na https://genxone.eu/aktualnosci/qa/
  • Re: Q&A Autor: ~up [37.248.216.*]
    Uwzględnili moje pytanie co miło mnie zaskoczyło

Dlaczego wycena rynkowa Spółki mimo relatywnie dobrych wyników finansowych jak na tak młody biotech jest tak niska? Myślę że to pytanie nurtuje wielu obecnych mniejszościowych akcjonariuszy gdyż zachowanie kursu Spółki na tle jej wyników finansowych i prowadzonych projektów jest niezrozumiałe.
  • Re: Q&A Autor: ~Look [37.47.28.*]
    No szacun. To uczciwe postawienie sprawy, zwłaszcza w wątku wyników finansowych. Transparentnie i otwarcie.
  • Re: Q&A Autor: ~up [37.248.216.*]
    Pomyłka. To to pytanie zadałem kompletnie nie spodziewając się odpowiedzi ze strony spółki

Dlaczego tak świetnie prosperującą spółka biotechnologiczna z tak zaawansowaną technologią i świetnymi wynikami finansowymi pozwala sobie na tak niską wycenę rynkową? I dlaczego niewiele robi żeby poprawić relacje inwestorskie. Od kilku tygodni zainteresowanie spółką przez nowych inwestorów jest znikome a obecni akcjonariusze opuszczają spółkę choćby z faktu bardzo bliskiej płynności i obrotach.
  • Re: Q&A Autor: ~nowicjusz [62.141.203.*]
    Bardzo dobre, gx1 w pigułce :) dzięki 2linki!
  • Re: Q&A Autor: ~korona [188.146.97.*]
    Odpowiedzieli praktycznie na wszystkie pytania. Szacun! Choć niektóre odpowiedzi są zdawkowe
  • Re: Q&A Autor: ~GENXONEpo140 [5.173.10.*]
    bardzo ciekawe i obiecujące, thx
  • Re: Q&A Autor: ~AdrianMaliniak [91.236.137.*]
    a mnie sie podoba ta odpowiedź: "Największym ograniczeniem nowej technologii jest niska świadomość możliwości, jakie niesie. Kluczem do skutecznego wykorzystywania technologii nanoporowej są ludzie – naukowcy, którzy potrafią dopracować protokoły, zaprojektować nowe rozwiązania – są twórczy i dociekliwi. Nie jest dla nas zaskoczeniem ostrożne czy sceptyczne podejście różnych środowisk, ponieważ jest historycznie potwierdzona prawidłowość, że nowatorskie programy czy technologie muszą się upowszechniać w przestrzeni społecznej. I ten proces ich poznawania, akceptacji i wdrażania wymaga czasu. Poza tym, towarzyszą temu okresowi naturalnie przypisane do niego prace udoskonalające i adaptacyjne danego badania czy technologii, w czym aktywnie bierzemy udział

tu budowa świadomości będzie proporcjonalnie skorelowana z budową trendu wzrostowego wyższego rzędu
[x]
GENXONE 0,00% 5,70 2025-10-10 12:17:23
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.