• NA CZYM TEN PIC POLEGA... Autor: ~nierozgarnięty [185.119.209.*]
    że spółka która ma kilkaset milionów sztuk akcji, w obrocie np.teraz na gpw ma 600sztuk, jak wszystko idzie do góry to gtc na dół,jak wszystko idzie na dół to gtc też na dół, jak inflacja i nieruchomości do góry to gtc też na dół ?????
  • Re: NA CZYM TEN PIC POLEGA... Autor: ~Hans [5.173.105.*]
    A to zapytaj xx on tak zachwala gtc .on wodzi trend wzrostowy.
  • Re: NA CZYM TEN PIC POLEGA... Autor: ~Hans [88.156.130.*]
    Wg mnie to zaje.ista spolka .Dywidend nie placi,super jest w dodruku akcji.Jak masz kogos kto chce powisiec na haku go mozesz ją polecic.Nie rozumim tego osła xx że tak nagania od pazdziernika.Jak on sie podniecal jak oglosili ze maja szczepionke na covida ,wtedy pisal ze juz bedzie rosla ,potem pisal otwieraja galerie w lutym tez pisal jak to nie bedzie roslo potem galerie w maju , potem widzial biale swiece trendy wzeostowe, dostaje orgazmubjak ipopema daje rekimendacje na 8,48 ,potem ze jest nowy dyrektor gtc ze bedzie roslo potem ze budynki gtc sa zielone ze musi rosnac nawet pisal minze mam sobie kupic rolnetke zeby gtc zobaczyc jak bedzie roslo, potem reitingi gtc ,teraz ze umowa w belgradzie widzi harami potem 3 zolnierzy ,ze spolka ma duzo gotowki szkoda ze nie dzieli sie nia z akcjonariuszami , teraz dostal orgazmu bo prezes kupil akcje szkoda ze tylko za 250 tys zl to tak jakbym ja kupil za 250 zl akcji wielkie mi hallo.A teraz pisze ze wielki sprzedaz budynkow za 267mln euro i h.j z ta sprzedaza i tak nie podniesie kursu.A jedynie co umie napisac w odpowiedzi ze ja hans bylem na 200 spolkach i tam pisalem to albo to ze mam 120 IP .Wymysla pierdy skacze z spolki na spolke to troll wzrostowy i ciamajda gieldowy co wisi na haku
[x]
GTC -3,85% 2,50 2026-03-27 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.