• Konsolidacja Autor: novicjusz [5.173.250.*]
    To moja luźna ocena, prosze nie traktowac tego jako rekomendacji.

Kurs opuscił zielony kanał zniżkujący, odbija się jak piłeczka od 61,8% zniesienia FIBO, obecie trwa konsolidacja w przedziale 1,89 - 2,07 (czerwony kanał). ADX sie wyplaszczyl co równiez potwierdza krótkoterminową korektę, dobrze i nie dobrze, brakuje odpowiednio wysokiego popytu aby wypchnąć kurs w górę, wzrost wolumenu i ruch wskaznika ADX w górę pokaze dalszy kierunek, na tą chwilę kurs zachowuje sie stabilnie i bez szalenstw, RSI oscyluje w połowie swojego zakresu działania co w połączeniu z obecna pozycja kursu pokazuje, ze rynek jeszcze nie moze sie zdecycowac w którą stronę iść. Ostatnie ESPI straciło na mocy, duza czesc osob najwidoczniej doszla do wniosku ze umowa ramowa mimo pokaznej sumy jest raz rozlozona bardzo w czasie a dwa nie ma gwarancji ile z tego przypadnie bezposrednio na POLARIS IT. W tym upatrywałbym sie lokalnej konsolidacji kursu. Rynek zdyskontował dość szybko wartość informacji.

https://i.imgur.com/GuHTrIk.png

• Re: Konsolidacja Autor: ~janek [88.156.136.*]
    SZacun i dzięki .
    W tej chwili następuje próba otwarcia furtki do dalszych wzrostów . Zobaczymy czy udana .
  • Re: Konsolidacja Autor: novicjusz [5.173.250.*]
    Dnia 2021-07-09 o godz. 16:12 ~janek napisał(a):
    > W tej chwili następuje próba otwarcia furtki do dalszych wzrostów . Zobaczymy czy udana .

Tak mozna to ująć, ale trzeba pamietac, ze to rowniez moze byc furtka w drugą stronę.
  • Re: Konsolidacja Autor: ~obserwator [78.11.180.*]
    krzywe kroczące wiadomo co mówią m kup. u mnie oscylator mierzący napływ/odpływ kapitału na papier jest wykupiony, ale ja bym się tak za bardzo nie martwił. najważniejsze ,żeby większość papieru poszło na tym poziomie w silne ręce, wtedy jest szansa na mniej spektakularne stabilne wzrosty
    I tego się trzymajmy . Pozdro .
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Anonimon [188.146.254.*]
    Kurde i znowu. Nie chce nikomu obrzydzać spółki bo nie o to chodzi, każdy ma swój mózg ale kolejny raz mam retrospekcje z 4mass. Identyczne posty
    Spokojnie kolego . Nie zliczyłbym na ilu spółkach giełdowych byłem przez te wszystkie lata z giełdą .Ale akurat z 4MS nigdy nie miałem do czynienia . Pozdrawiam jest ok.
  • Re: Konsolidacja Autor: novicjusz [5.173.250.*]
    No to chyba kierunek obrany, kurs sie ladnie wybronil na koniec dnia i na tygodniowym wykresie zarysowuje sie ładny spodek :)
[x]
POLARISIT 8,80% 0,23 2025-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.