• Kim jest Matrixa? Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    Admin usunął, bo się Radkowi nie spodobało, więc wrzucam jeszcze raz, ale nie będę już drugi raz łapek nabijał na proxy, a w nawias dałem możliwe obraźliwe dlań treści.

"Pseudoinformatyk", który posługuje się zmienianym IP przez proxy. Najczęściej VPN Opera

Autor: ~klasyka [77.111.247.*] - Opera VPN europejski
    Autor: ~jasnowidz [77.111.246.*] - Opera VPN amerykański 
    Autor: ~buhahahaha [178.212.155.*] - tu jego podkarpackie IP
    Autor: ~Matrix [178.212.155.*] - tu jego podkarpackie IP
    Autor: ~sensible [77.111.246.*] - Opera VPN amerykański
    Autor: ~BananaSong [77.111.246.*] - Opera VPN amerykański

To żaden problem zmieniać proxy w nieskończoność dlatego na dowód załaduję tutaj 30 łapek w górę i będę przypominał ten post o ile mi się będzie chciało pod postami tego osobnika.

Zakłada nic nie wnoszące tematy i wylewa swój "szlam z Podkarpacia" na forum, lajkuje sobie posty.

To informacja dla wszystkich, którzy nie wiedzą co na tym forum się dzieje i są średnio ogarnięci w technologicznych sprawach."
  • Re: Kim jest Matrixa? Autor: ~buhahahaha [178.212.155.*]
    forumowy chłystek Buhahahahaha

ale mam ubaw z chłystka i polewkę
  • BARTUSIA Autor: ~buhahahaha [178.212.155.*]
    choćbyś kliknęła sobie jeszcze 50 lajków to i tak dalej będziesz forumowym chłystkiem
    Ale mam z ciebie polewkę
  • Re: BARTUSIA Autor: ~Jacek [83.25.203.*]
    Męczące te twoje teksty
  • Re: BARTUSIA Autor: ~Bartek [93.73.44.*]
    Akurat najśmieszniejsze jest to, że nie klikałem w tym poście żadnych lajków, więc albo ktoś to zrobił za mnie, albo tak wiele osób na forum Cię nie szanuje.
  • Re: BARTUSIA Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    Czas uaktualnić działania Matrixy, która postanowiła zawalczyć na kolejnym IP Zscaler

ŚmiesznaKapitalizac [165.225.206.*]
    Lider [165.225.206.*] 
    StanWartosci [165.225.206.*]
  • Re: BARTUSIA Autor: ~Odpowiedź [165.225.206.*]
    To tak, jakbym ja pisał, że Matiz/rtomala/Bartek to ta sama osoba.

Może wcześniejsze IP trafiłęś, ale tym razem to pudlo. Ja o prostu uważam, że spólka jest obecnie wyceniana poprawnie, wszystko co było powyżej 6zl to było pompowanie przez Marszala (albo właściciela tej spółki wydmuszki służącej do wyciągania kapitalu poza Polskę).

Rok temu wierzyłem, że firma dziala w na tyle zyskownej branży, że obroni się przed przekrętami, teraz wiem że było inaczej.
    A tak przy okazji - widzisz kilkanaście tematów publikowanych 1-2 lata temu. Wycena byla 2-3 razy wyższa ale narracja ta sama - będzie super, kolejny raport bedzie dobry itp.

Możesz wytlumaczyć, co skłania Ciebie do myślenia, że takie same informacje ktore rok temu nie wywołały wzrostów, w tym roku mają spowodować wzrosty?
    Czy spółka/branża teraz jest w diametralnie lepszej sytuacji niż rok-dwa lata temu?
    Czemu teraz wypowiedzi Matiza i rtomali mają być trafne, skoro rok/dwa lata temu były tak mocno nietrafione?

Pozdrawiam i życzę zysków (odrobienia strat?)
  • Re: BARTUSIA Autor: ~rtomala [94.31.99.*]
    2 lata temu były nie trafione i 3 i 4 ?
    rtomala, pytam się Bartka. On jest jedynym z "pozytywnie nastawionych do spółki" który czasami odpowiada na pytania. Ty jak zwykle mataczysz (tak, dwa lata temu byly nietrafione, w listopadzie 2019r przy cenie 7zl - już wtedy była górna granica)
    Jak pisać to pisać od początku jak było

Są co zarobili są i ci co pewnie stracili

Pozdrawiam
  • Re: BARTUSIA Autor: ~Bartek [185.34.238.*]
    Ja podpisuję się jednym pseudonimem. Tym używasz już czwartek w kilka godzin.

A w spółce sytuacja jest bardzo poprawna i optymistyczna. Wiele pozytywnych rzeczy na przyszłość się wydarzyło. Spółka ma potencjał krótko mówiąc na zarabianie netto milionów, co przy obecnej wycenie jest po prostu śmieszne.
    A w lipcu 2019 jaka była cena ?
    No tak, pozytywne informacje są ciągle. Pozytywne nastawienie macie teą ciągle niezaleąnie od kursu. A kurs urósł na hypie wynikajcym z lockdownu i mody na OZE. Teraz kurs się urealnił.

Właśnie o to się Ciebie pytam - nieważne co sie dzieje w spółce, z kursem czy na rynku, Ty twierdzisz, że cena akcji wzrośnie. Jak możesz być aż tak oderwany od rzeczywistości? Rok temu, dwa lata temu były lepsze perspektywy.

Napisz na kartce po lewej stronie wszystkie pozytywne info które mialeś w 2020 i zobacz jak zachowywal się kurs (podpowiem - oscylowal w granicach 5-15)
    Teraz napisz sobie wszystkie pozytywy z H1 2021 i popatrz na kurs. (podpowiem - kurs spada, mimo że ciągle widzicie te same "dobre" infa)

Jaki wniosek? Firma (a razem z nią kurs) nie rośnie w sposob organiczny. Nie rozwija się na tyle szybko, żeby kusr urósł.
    Żeby kors zaczął rosnąć w stały i stabilny sposób, musiałby się zmienić w spółce mindset, to musi być radykalna zmiana.

A więc ponawiam pytanie - skąd Twoje przewidywania, że spółka będzie rosła, skoro w ciągu ostatniego półtora roku byla de facto stagnacja? Co się zmieniło?

Pozdrawiam
    Gdzie ci napisałem pozytywy ?

I gdzie napisałem , że spółka będzie rosła ?

Pisałem już o moim nie istotnym zaangażowaniu w novavis i to było ponad 6 miesięcy temu
    (rtomala - już Tobie pisałem, nie zamierzam z Tobą dyskutować ponieważ nigdy nie odpowiadasz na pytania, zawsze zmieniasz temat, odpowiadasz pytaniem na pytanie lub obrażasz ludzi. Dyskusja z Tobą nie ma sensu. Rozmawiam z Bartkiem)
    Amen
  • Re: BARTUSIA Autor: ~Jan [89.64.69.*]
    Nie dyskutuj z tymi gościami. Wierzą w spółkę to ich sprawa, ale nie potrafią tego uzasadnić. U nich to jest jakiś rodzaj nadziei a nie kalkulacja czy inwestorskie wyczucie. Powtarzają te same informacje, które wiadomo, że nie zmieniły kursu, tak jakby mówili że sklep się rozwija bo była nowa dostawa. Pytasz się, czy sklep otworzył nowy punkt, ma nowe produkty, a oni Ciebie obrażą, że nie będą powtarzali kolejny raz bo przecież tydzień temu była NOWA dostawa. Nie rozumieją, że firma musi rosnąć, inaczej się nie rowija a novavis od dawna NIE ROŚNIE.

Dyskusja z nimi skończy się tym, że nazwą Ciebie trolem spadkowym, rzucą jakimś rasistowskim tekstem o Podkarpaciu i tyle będzie dyskusji. Banda ignorantów.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.98.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Bartek [91.224.119.*]
    Myślę, że to jest bardzo ważna informacja dla wszystkich nowych na forum, żeby wiedzieli kim jest Matrix i jak manipuluje tym forum. Polecam przewinąć do pierwszego posta.
[x]
VOOLT -2,44% 2,40 2026-03-25 15:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.