Jak pisałem że będzie 1,45 to było buhaha, teraz piszę promocja z sesji na sesję będzie coraz droższa to twierdzisz że naganiam.mnie to wisi czy ty kupisz czy sprzedasz , a ja piszę tylko co jest i będzie i będzie rosło bo co mieli wypłoszyć to wypłoszyli. Co się tyczy obrotów to będą i one ale dopiero na poziomie około 5 złoty i czy ci się to podoba czy nie to tak będzie.
Czas już był, tu dominuje akcjonariat ukryty.Jak myślisz ten co kupił 200 tysięcy po 1,85 by był taki naiwny że nie poczekał na 1,30. To ci powiem że ten co tak straszl tym grubym pakietem na sprzedaż to się przeliczył i ktoś mu ugryzł ten pakiecik straszaka i zniknął. A zdajesz sobie sprawy że przy tych obrotach żeby skupić 200 tysięcy akcji ile trzeba by kurs wywindować do góry. Ta spółka na chwiley obecna to wielkie tabu bo poza wynikami nic więcej rynek nie wie ale akcjonariat tu betonowy bo ciężko wyrwać akcje czyli coś na rzeczy jest.
Idźze, idźze. Nikt nic nie wie, spółka tabu, tylko Marian nam świat objaśni. Jak masz coś merytorycznego do powiedzenia, to mów. Jak nie, to daj pan żyć.
Za dużo ludzi zapakowanych powyżej 2 Zeta, a ci co mają kupione ponizej Zeta już zrealizowali zysk albo zaparkowali papier na wyższe poziomy. Tu raczej większość akcje kupuje na długoterminowy zysk dlatego takie obroty i wyschnięcia kursu. Długoterminowo świetna inwestycja i duży zarobek.
Ale nie naganiasz przecież, po prostu kupiłeś po 1,45 i pilnujesz interesu. Wcześniej wróżyłeś spadki, póki nie kupiłeś :). Tutaj nie zdziwi mnie 1,30 ani 2,30. :)
Myślę że coś jest w tym co Marian pisze. Spółka enigma, jak chciałem kupić to się nieźle musiałem namęczyć żeby mi ktoś sprzedał, a jak już kupiłem to i tak na raty bo jakoś się nikt ze sprzedażą nie rzucał. Ja nie umiem stwierdzić co tu będzie grane, ale napewno bardzo nietypowe ruchy tu się odbywają. Pożyjemy - zobaczymy, ale też wydaje mi się że to koniec korekty.
Rozumiem że każdy by chciał kupić taniej, ale jak jest wyłożone na tacy to czeka się jeszcze jak będzie taniej. To takie myślenie że jest się samym na giełdzie a inni nie grają. Tak jak pisze taniej już nie będzie, procentowo korekta zdrowa, a obroty tylko potwierdzają że oddawać akcji nie chcą więc kierunek tylko jeden do o góry i to solidnie bo inaczej trudno będzie o kupno.
Uwielbiam takie wpisy, póki nie kupiłem to "spadki są nieuniknione", po zakupach "kierunek tylko jeden". Dorabianie do tego teorii różnych,aby być tym co nieomylnie złapał na dołku :).
Kupilem dzisiaj lucardii maja przejąć duzy podmiot zlecenia z bankiem milenium azoty pging kilka partnerów maja w Europie tam czuć piniadz. Lucardii idziemy