• Zaskakująco słabe pierwsze recenzje... Autor: ~Piękny_Roman [89.228.21.*]
    Po Prologu wydwało się, że chociaż w tym elemencie będzie ok (nie było zbyt wiele recenzji ale oceny były w 87% na plus). Teraz mamy osiem recencji z czego niesponsorowanych jest 5 i z tego mamy aż 4 kciuki w dół :-( słabo to wszytsko wygląda niestety. Pozdrawiam
  • Re: Zaskakująco słabe pierwsze recenzje... Autor: ~JoeBlack [185.242.252.*]
    Gra po prostu nie jest przeznaczona dla obecnego pokolenia graczy. Pomijając niedociągnięcia - a tych tu też nie brakuje, to niestety trzeba myśleć a nie iść przed siebie rozwalając wszystko po drodze. Przetłumaczyłem sobie recenzje chińczyka, to mówi wszystko:
    "..Mówiąc prościej, ta gra w ogóle nie jest przeznaczona dla normalnych ludzi.Jeśli nie przejdziesz różnych przypomnień o spoilerach, to w tej grze poczujesz, jak IQ ociera się o ziemię. "

• Re: Zaskakująco słabe pierwsze recenzje... Autor: ~qwert [37.248.164.*]
    Dla akcjonariuszy liczy się przede wszystkim zysk i korzyści jak dywidenda, wzrost ceny akcji. Pierwsza gra Palstic Rebelion totalna porażka, druga Nemezis też wygląda, że będzie totalna klapa. Za chwilę się skończą pieniązki i nie wiem czy Kostowski będzie chciał finansowac takie gry.
  • Re: Zaskakująco słabe pierwsze recenzje... Autor: ~JoeBlack [185.242.252.*]
    CyberPunk też jest totalną klapą a ile zarobił. Graczy na świecie jest dużo, zawsze ktoś się skusi i na gorsze gry. Tu problemem jest brak jakiejkolwiek reklamy. Największe g.. można sprzedać jak jest dobra reklama - a tu tego nie ma. A PlayWay ile tu zainwestował, kupił akcje za grosze. Grę finansowali ludzie, którzy kupili akcje potem w emisji a nie on.
  • Re: Zaskakująco słabe pierwsze recenzje... Autor: ~qwert [37.248.211.*]
    Zyczę dobrze tej spółce, bo tez miałem udziały, poza tym mam INC, który ma udziały. Nie przekonuje mnie ta Pani Prezez, choć chciałbym sie mylić. Moze na początek trzeba było wydac mniejsze gry, symulatory, żeby się zwróciły, pracownicy ci mniej doświadczeni nabrali go i potem jak kasa będzie mozna się bawić w ambitniejsze.
[x]
VOLARIA 0,00% 1,87 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.