Wywalam jutro... 5 sztuk -chyba wystarczy... Zobaczymy co się stanie. Może to jakaś mutacjaTeorii Wzrostu? Proszę wstrzymać komentarze, bo wynik badania będzie nieprawidłowy. Albo odwrotnie???.
....
..
Hmmm, Więc jak udowodnić tezę? A jeśli nie wywale i w efekcie króliczki zwiększą populację tak, że za rok ogoloca tysiące hektarow z zieleni i temperatura na ziemi, posrednio w skutek tego wzrośnie o kolejne 2 stopnie, to nie będzie nic.... Albo będzie u nas Kalifornia.... A Ty dostaniesz bronie by bronić resztek ziemi rolnej przed najazdem imigrantów z Afryki albo Kirgistanu? Fakt: mam władzę. Mogę zmienić świat. Ty też, bo zawsze możesz nie kupić.... Kto weźmie na siebie tę odpowiedzialność? Co robić? Nic nie robić to też robić! Kuna.. szkoda trochę 5 akcji. Za 24 kupiłam... podatek mi od tego wyjdzie bo prowizja mniejsza... Matko!!!!!
...
..
Dnia 2021-07-09 o godz. 06:39 ~KTosia napisał(a): > Hmmm, Więc jak udowodnić tezę? A jeśli nie wywale i w efekcie króliczki zwiększą populację tak, że za rok ogoloca tysiące hektarow z zieleni i temperatura na ziemi, posrednio w skutek tego wzrośnie o kolejne 2 stopnie, to nie będzie nic.... Albo będzie u nas Kalifornia.... A Ty dostaniesz bronie by bronić resztek ziemi rolnej przed najazdem imigrantów z Afryki albo Kirgistanu? Fakt: mam władzę. Mogę zmienić świat. Ty też, bo zawsze możesz nie kupić.... Kto weźmie na siebie tę odpowiedzialność? Co robić? Nic nie robić to też robić! Kuna.. szkoda trochę 5 akcji. Za 24 kupiłam... podatek mi od tego wyjdzie bo prowizja mniejsza... Matko!!!!! > > ... > > ..
No dobra KTosia, te 'bronie' do mnie przemawiają ;) Ale niech to będą kotki... 5 małych ślicznych kotków może przez Ciebie zginąć. Weźmiesz to na siebie? ;)
Dnia 2021-07-08 o godz. 23:59 ~KTosia napisał(a): > Wywalam jutro... 5 sztuk -chyba wystarczy... Zobaczymy co się stanie. Może to jakaś mutacjaTeorii Wzrostu? Proszę wstrzymać komentarze, bo wynik badania będzie nieprawidłowy. Albo odwrotnie???. > > .... > > ..
Opublikowano przy kursie: 28,10 zł , zmiana od tamtej pory: 3,20%
Nie wiem, jaki jest wynik Twojego eksperymentu, ale jak dla mnie możesz go powtarzać codziennie ;)
Pogielo Cię?
Poczekam na to 24_25 co wieszczycie i doborę do średniej, bo i tak kupiłam parę za 30. Na rowerach nie wywalilam A góra, więc nie działa
..
Nie wiem,Ja dziś niczym nie handluje i nie eksperymentuje. Może nasladowce mam, bo to raczej nie animator. Zresztą, zobaczymy czy odkupi. A tu jest animator w ogóle?
..