• utkneliśmy :( Autor: ~lala [178.43.194.*]
    straszne, żadnych espi o nowych kontraktach i żadnych informacji czy to na temat nowej kompostowni czy czegokolwiek - po prostu CISZA - wszyscy nie żyją.

dzisiaj wolumen zdecydowanie większy niż ostatnie sesje (największy od miesiąca) - pewnie już ktoś wie, że dalej słabo się dzieje w spółce - bo dlaczego nagle dzisiaj miałby sypać? bo ogólnie rynek poszedł w dół ? NIE SĄDZE - na takiej spółce tym bardziej gdzie płynność jest dramatyczna ?

pewnie lokalizacji na kompostownie nie ma
    wyniki prawdopodobnie mega słabe (nawet biorąc pod uwagę długą zimę i zawieszenie pracy)
    brak nowych kontraktów

my będziemy się pięknie oszukiwać, że naglę wszystko się odmieni na ZWA - w końcu nadzieja umiera ostatnia.

tylko mogę wyciągnąc z tego lekcje na przyszłośc i przecierpieć stratę : )

pozdrawiam wszystkich wytrwałych i tych, którzy jeszcze mają nadzieję.
    jak w sierpniu będziemy jeszcze powyżej 15 to na prawdę się zdziwię (moja osobiste przeczucie - nie chodzi mi o to, żeby się tutaj z kimś znowu kłócić i dolewać oliwy do ognia) - po prostu nie widzę przesłanek dlaczego to miałoby w końcu ruszyć w inną stronę.

• Re: utkneliśmy :( Autor: ~Zakar [37.47.75.*]
    A nie zauważyliście że dzisiaj DAX w ciągu dnia był nawet na -2,2% ostatecznie zamknąć się zdołał na -1,73% inne indeksy wcale nie były lepsze...
  • Re: utkneliśmy :( Autor: ~iksde [31.183.246.*]
    Cisza przez 2 miesiące i nagle na 2 tygodnie przed szacunkowymi wynikami wszyscy wieszczą armagedon hehehe podoba mi się
  • Re: utkneliśmy :( Autor: ~Kr [195.210.60.*]
    Szacunkowe wyniki są pod koniec lipca ?
    Kiedy dokładnie ?

• Re: utkneliśmy :( Autor: ~Meee [82.16.243.*]
    Nie ma zadnych przeslanek do zmiany trendu. Ewidentnie spolka 1 sezonu. Spojrzcie na wykres wieloletni. Rok '20 to anomalia. Wystrzal pod chwilowy hype i teaz powrot do olaskiej lini z wielu lat przed. Wyniki slabe, zostana z tymi planami inwestycji. Za chwile trzeba bedzie kredyty, potem emisja. Druga trzecia. I plany ze juz za chwile juz nasteny kwartal. Kto jest dlugo na gieldzie widzial takich balonikow mnostwo. A juz NC to glownie takie historie. Kto mial zarobic to zarobil, jak zawsze glownie insiderzy. Mozna sie rozejsc.
  • Re: utkneliśmy :( Autor: ~Zarobas [31.183.252.*]
    Że ja wcześniej tego nie wiedziałem... Dzięki jutro uciekam rano że wszystkim
  • Re: utkneliśmy :( Autor: ~lala [178.43.194.*]
    Zarobas, daj znać o której będziesz spuszczał swoje 11500 akcji, które rzekomo posiadasz : )

Ja dam screen a Ty się już nie odezwiesz na forum? Ok?
  • Re: utkneliśmy :( Autor: ~Lala [178.43.194.*]
    Ok, ja ci dam screen ze mam 150k akcji git ?
    Dawaj
[x]
GEOTRANS 0,00% 5,08 2026-03-25 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.