• Info bomba!!! Autor: ~Lucas [94.109.136.*]
    Taka kasa!!! Wow
  • Re: Info bomba!!! Autor: ~Sss [88.156.136.*]
    Ale to kasa dla magny, a nie dla imagis, skąd takie zainteresowanie imagisem, który mapy robi i raczej tej kasy nie zobaczy?
  • Re: Info bomba!!! Autor: przenikliwy91 [109.125.202.*]
    Skoro właścicielem Imagis jest Magna to znaczy, że dla Imagis to też jest kasa dostępna.
  • Re: Info bomba!!! Autor: ~zibi [89.64.47.*]
    Właśnie, dla Magna jest kasa !!!!! Zanim to zrozumieją, będzie po ptokach ???
  • Re: Info bomba!!! Autor: ~timoty [87.205.171.*]
    Podam taką analogie - jesteś moim pracownikiem. Ja jako twój pracodawca wygrałem spór w sądzie i dostane 250 mln. Jak myślisz, co zrobię z takimi pieniędzmi? Zainwestuje w rozwój firmy, czego następstwem będzie polepszenie się twojego bytu w mojej firmie jako pracownika. Może dostaniesz nowy komputer, nowe stanowisko pracy, nowy telefon, dofinansowanie do wakacji itp itd. To jest 250 mln zł a nie 1 mln zł który mozna przejeść w tydzien.

W tym wypadku Magma to pracodawca a Imagis pracownik - piszę gdyby ktoś miał problemy.
  • Re: Info bomba!!! Autor: przenikliwy91 [109.125.202.*]
    Ja bym podał inny przykład. Jesteś właścicielem 2 firm. W jednej zarobiłeś dużo szmalcu, co robisz jako biznesman? Inwestujesz. A w co? W jedną i drugą firmę. Widać po kursie że mądrzejsi to kumają.

Co do kursu to tak jak na 06Magna musiało się trochę przemielić w okolicach 4 zł tak i na Imagis w okolicy 1,20 zł musi się trochę przemielić. Jutro każdy będzie marzył by w tych cenach kupować.
[x]
OPTIGIS 0,52% 0,39 2026-05-28 10:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.