• bedzie up? Autor: ~Jaca [85.222.74.*]
    Tu się już od września kisi w okolicach 3 zł, od września też mamy dołek MACD, jak tu się odwróci to będzie bardzo miło a widać 3zł mocno się trzyma wiec dużego ryzyka nie ma.
    Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: bedzie up? Autor: ~rob [83.6.203.*]
    Może nie zdążyć przed krachem, wtedy spadnie do zeta.
  • Re: bedzie up? Autor: ~secc [46.169.3.*]
    Dnia 2021-07-08 o godz. 15:13 ~rob napisał(a):
    > Może nie zdążyć przed krachem, wtedy spadnie do zeta.

można sobie różne żarty stroić, można nawet czasem jakąś głupotę napisać, ale żeby być takim żenującym troglodytą to już trzeba mieć specyficzną skazę charakteru.... leczenie zalecam albo zmianę lekarza jeśli w trakcie leczenia...
  • Re: bedzie up? Autor: ~Pik [5.173.177.*]
    Za rok o tej porze 3 zl.
  • Re: bedzie up? Autor: ~indamix [89.73.102.*]
    Coś w tym jest, stabilna inwestycja :P Jednak po drodze może zdarzyć się jakiś rajd na północ i na to liczę. Pozdrawiam!
  • Re: bedzie up? Autor: ~jw [5.173.8.*]
    I solidną dywidendę.
  • Re: bedzie up? Autor: ~Ja [188.146.99.*]
    Chyba trzeba będzie czekać na konsolidacyjny raport za pierwsze półrocze,ktory ma się ukazać w sierpniu, i zamykać stąd po wynikach. Za długo to trwa,ta stagnacja. Ja jestem b. dużo w plecy. Wczoraj oglądałem takie porównanie spółek branżowych, to Rokita bije wszystkich na łeb, a tu nie wiedzieć czemu, Exol z tej samej grupy, zasysa takie dno...
  • Re: bedzie up? Autor: ~secc [5.173.250.*]
    Dnia 2021-07-08 o godz. 19:39 ~Pik napisał(a):
    > Za rok o tej porze 3 zl.

nie, za rok będziesz bankrutem.
    podoba ci się moja przepowiednia? bo jest ufundowana na takich samych mocnych przesłankach jak twoje pitolenie. tak to jest z przepowiedniami...
    zresztą to co ja przepowiedziałem, jest bardziej wiarygodne - ktoś kto pisze takie dyrdymały jak ty jest idealnym kandydatem na bankruta, więc to żadna wielka przepowiednia - raczej dedukcja.
  • Re: bedzie up? Autor: ~inwestorlongterm [91.123.219.*]
    secc do budy psiaku
  • Re: bedzie up? Autor: ~Pik [94.254.134.*]
    Jasnowidz przepowiedz coś mądrzejszego.
[x]
PCCEXOL 0,50% 2,01 2026-04-28 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.