• Ekspansja na Ukrainę Autor: ~koneser [46.134.76.*]
    Zarząd spółki APN Promise S.A. z siedzibą w Warszawie, informuje że na Posiedzeniu Zarządu w dniu 8 lipca 2021 roku działając na podstawie Kodeksu spółek handlowych, statutu Spółki oraz zgody Rady Nadzorczej Spółki podjął Uchwałę nr 1 w sprawie założenia, rejestracji i organizacji na Ukrainie spółki zależnej. Przedmiotem działalności spółki zależnej będzie sprzedaż i dostawa rozwiązań informatycznych dla wszystkich typów podmiotów gospodarczych: licencje oprogramowania, usługi wdrożeniowe i konsultingowe, usługi szkoleniowe, audyty zainstalowanego oprogramowania, usługi wsparcia technicznego _help desk_.
  • Re: Ekspansja na Ukrainę Autor: ~waszguru [83.28.236.*]
    Da mnie to dobre info spółka się rozwija, na razie zyski dość małe ale proszę zauważyć ze kapitalizacja też jest malutka i przychody są mega. Proszę sobie odpowiedzieć na pytanie co się stanie jak marża zostanie poprawiona choćby o 1%? odpowiem - będziecie się zabijać o akcje po 7 zł.

• Re: Ekspansja na Ukrainę Autor: ~Bro [5.173.122.*]
    Na razie razie brak chętnych na papier. Niestety.
  • Re: Ekspansja na Ukrainę Autor: ~Drobnica [37.248.253.*]
    Tiaaa. Będę stał za Panem w kolejce. Jak chcesz to mogę już teraz upchnąć Ci po te 7 zeta wszystko co mam. Ty zarobisz a ja dołożę.
    Ale czy chmura bedzie ??? Czy chmura ??? Bo chmura to jest najważniejsza - bez chmury nie ma jazdy ani na 7, ani na 9... Ani na 30...
    oj chybo Pana drobnice los skrzywdził, następnym razem proponuje kupować " na kilka razy" za kilka % kapitału i nie po gwałtownych wzrostach i będzie dobrze.
    Stary, czy czytasz ze zrozumieniem to co piszesz ? Czy umiesz wskaźniki oceniać ? Czy akcje kupiłeś na spadkach 3.30 ?? Wątpię. Nie ludź się. Jestem tu od 2 lat. Nie zarobisz.
    Jest coś takiego jak zarządzanie kapitałem i choć by nie wiem jak fantastyczna spółka się wydawała do nie pakuje się w nią więcej niz max 10% kasy.
    Jak tak człowiek robi to ma większe szanse zarobić i nie ulega niezdrowym które są szkodliwe dla zdrowia.
    A co do moich akcji to tak jestem na minusie- ale mam rozsądną ilość akcji w moim portfelu więc się tym nie martwię. Spółka jest tania i tyle co nie znaczy ze nie będzie kiedyś jeszcze tańsza. Przeczekam. Kiedyś czytałem podobne jojczenie na MRB też były duże przychody ale niskie marże, długo miałem zakiszone w okolicach 80 gr ale w końcu sprzedałem powyżej 4. Dla wzrostu o kilkaset % mogę poczekać nawet kilka lat bo i tak nie mam w co forsy pakować.
    miało być niezdrowym emocją .
  • Re: Ekspansja na Ukrainę Autor: ~Nauczyciel_gramatyki [109.233.88.*]
    a powinno być - emocjom
[x]
PROMISE -2,48% 7,85 2026-03-13 16:11:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.