Zarząd spółki APN Promise S.A. z siedzibą w Warszawie, informuje że na Posiedzeniu Zarządu w dniu 8 lipca 2021 roku działając na podstawie Kodeksu spółek handlowych, statutu Spółki oraz zgody Rady Nadzorczej Spółki podjął Uchwałę nr 1 w sprawie założenia, rejestracji i organizacji na Ukrainie spółki zależnej. Przedmiotem działalności spółki zależnej będzie sprzedaż i dostawa rozwiązań informatycznych dla wszystkich typów podmiotów gospodarczych: licencje oprogramowania, usługi wdrożeniowe i konsultingowe, usługi szkoleniowe, audyty zainstalowanego oprogramowania, usługi wsparcia technicznego _help desk_.
Da mnie to dobre info spółka się rozwija, na razie zyski dość małe ale proszę zauważyć ze kapitalizacja też jest malutka i przychody są mega. Proszę sobie odpowiedzieć na pytanie co się stanie jak marża zostanie poprawiona choćby o 1%? odpowiem - będziecie się zabijać o akcje po 7 zł.
oj chybo Pana drobnice los skrzywdził, następnym razem proponuje kupować " na kilka razy" za kilka % kapitału i nie po gwałtownych wzrostach i będzie dobrze.
Stary, czy czytasz ze zrozumieniem to co piszesz ? Czy umiesz wskaźniki oceniać ? Czy akcje kupiłeś na spadkach 3.30 ?? Wątpię. Nie ludź się. Jestem tu od 2 lat. Nie zarobisz.
Jest coś takiego jak zarządzanie kapitałem i choć by nie wiem jak fantastyczna spółka się wydawała do nie pakuje się w nią więcej niz max 10% kasy. Jak tak człowiek robi to ma większe szanse zarobić i nie ulega niezdrowym które są szkodliwe dla zdrowia. A co do moich akcji to tak jestem na minusie- ale mam rozsądną ilość akcji w moim portfelu więc się tym nie martwię. Spółka jest tania i tyle co nie znaczy ze nie będzie kiedyś jeszcze tańsza. Przeczekam. Kiedyś czytałem podobne jojczenie na MRB też były duże przychody ale niskie marże, długo miałem zakiszone w okolicach 80 gr ale w końcu sprzedałem powyżej 4. Dla wzrostu o kilkaset % mogę poczekać nawet kilka lat bo i tak nie mam w co forsy pakować.