Lokata powinna przynosic zyski a tymczasem inwestycja ltx to ewidentna strata. No chyba że ktoś jest otumaniony albo nie zna się na ekonomii 10pln w 2015 to zupełnie co innego niż 10pln dzisiaj. Dzieci w przedszkolu to dobrze rozumieja
Wszyscy, którzy kupili Ltxl muszą pogodzić się z tym, że wdepnęli w guano. I nie ma co zaklinać rzeczywistości ,że to wspaniała spółka. Nikt poważny tu nie wejdzie , bo i po co. Blokowac kapitał jak ja? Nikt tu również nie nagania na spadki , bo to samo spada pod własnym ciężarem.
W/G Ciebie ci co teraz kupują to sami frajerzy?nie być smieszny-nie masz pa
Tentu na nieomyslosc.To jest sp.dla tych co chronią kapital bez konieczności wiszenia na codzień, not. Pozdrawiam.
"chronienie kapitału" !? Kompromitujesz sie Dzisiejsze 10,70 to tyle co 5,50 kilka lat temu. Wiec kazdy kto trzyma akcje ltx jako ochrona kapitału jest mocno w plecy . !! No chyba że rozum ma poniżej pleców to będzie sie upierał , ze ltx to świetna inwestycja
W maju kupiłem za kilkadziesiąt kilo zł, akcje Coalenergy (bo jsw juz miałem). Kupowałem po 0,75 gr. dzisiejszy kurs to 4,26. Jak znasz podstawy matematyki to sobie policz jak udało mi się "uchronić " kapitał !! . A mogłem przecież dokupic ltx, bo to taki świetny papier. ! Ha ha ha ! Żałuje , że uległem głu[im nadziejom (no przecież musi wzrosnąć, no przecież dywidenda, no przeciez takie dobre wyniki i etc) i nie wyskoczyłem z tego gniota całkowicie Tylko ktoś bez znajomości podstaw ekonomii będzie dalej okłamywał sam siebie , że ltx to świetna inwestycja
Wyniki są przeciętne nie ma efektu wow i nie trzeba kursu trzymać za mordę po prostu ta spółka nic specjalnego sobą nie reprezentuję . Niestety nabrałem się na kupno akcji przez prezesa i liczyłem na super wyniki pozostaje jeszcze transakcja sprzedaży i tak naprawdę to się dziwię na dzień dzisiejszy czy ten prezes to naprawdę nie ma na co tracić pieniądze.?
Nawet nie trzeba trzymać za mordę ! Spółka leży na łopatkach i wszyscy już wiedzą , że nic niewarta . To nie jest do inwestowania papier, stąd tragiczny brak popytu i śmieszne obroty !!. Wszyscy omijaja szerokim łukiem , jak by to były brudne majtki JURKA
Mowia ze kupiłeś psa i sąsiedzi się skarżą ze głośniej ujada jadaczka od ciebie-ale to chyba mało prawdopodobne -klapac dziwem nikt lepiej od ciebie nie potrafi