rusza na nowe szczyty wyniki za II Q będą rewelacyjne ze względu na fotowoltaikę i firmę córkę piTERN a czarnym koniem będzie STAL Warsztat metale w IIQ podrożały astronomicznie szczególnie blacha która przerabia warsztat
Nie będę się powtarzał to jest perełka , im dłuższa konsolidacja tym silniejsze będzie wybicie , powiedzmy - po słabym wyniku w IQ kurs o dziwo zachował się dobrze , czyli inwestorzy zrozumieli że IQ to pogoda zima mróz i śnieg spowodowało gorsze wyniki piTERN 9dachy w śniegu jak również trudno grzebać w ziemi przy -20
ale IIQ to inna bajka i jeszcze kasa z subwencji COVID
Po pierwsze nie jestem Panem po drugie na pewno nie przez małe p po trzecie opinie na forum są luźne i moja ocena mogłaby kogos zachęcić lub zniechęcić do zakupu akcji , jedno jest pwene spółka ma przed sobą mega przyszłość na najbliższe 2 lata bo wszyscy wiemy Tusk wrócił i jak za 2 lata dojdzie do władzy to zniszczy to Państwo , zamknie BP skuma sie z Putinem i będzie latał na łańcuszku Makreli Engel ale to inna bajka po prostu będzie Pan słuchał peamów na tle Gdańska w języku niemieckim polskiego b. premiera - doskonałego kłamcy ., który juz mówi że to oni mieli wprowadzać 500+ (skąd się biorą takie gnidy)
a nie było Ci smiesznie jak tusek nakładał marynarkę brukselskiemu pijaczkowi bo se nie radził , dobry jest w nakładaniu marynarek u nas nazywają go "szatniarz" myślę że to godna nazwa dla tuseka wrócił reszte Polski wyprzedać - po moim trupie
Ty z tych co w TVN tylko wierzą i w Michnika , Lisa (prawdziwe nazwisko Lisonow jego ojciec był prokuratorem w czasach stalinowskich) więc wiesz na jakich podwalinach to działa Michnika brat ukrywa się w Szwecji w czasach stalinowskich był sędzią który skazywał na śmierć Polskich patriotów jest wyjątkowym człowiekiem ponieważ brał udział w podziemnych egzekucjach na Rakowieckiej , dzisiaj wykopuje się kości tych ludzi na "Łaczce" Rozumiem że przedmówcy nie dotyczy i nie przekonam