Ciagle nagania na wzrosty.Od pazdziernika pisze ze na gtc beda wzrosty bo jest szczepionka potem ze juz nastepne sa potemnze luty otwieraja galerie potem ze w maju otwieraja galerie potem ze gtc jest eco potem ze nowy dyrektor potem ze duzo gotowki potem ze wyemitowano zielone obligacje potem ze sprzedaz za 267mln euro potem ze prezes kupil akcje w miedzy czasie ciagle pisal ze jest trend wzroatowy ze biale swiece ze harami ze 3 zolnierzy a i jego znajoma ktora strzelila sobie sama w kolano z rekomendacja 8,48zl,jakis harami.A ja pytamntego nagona i jakos kurs nie urusl tylko powiesiles nastepnych na haku.I uwaga teraz teraz nagania na sprzedaz budynkow za 267mln euro.Nie dajcie sie nabrac tu juz wszyscy wiedza ze taka transakcja bedzie.I nic to nie zmieni dla kursu akcji.A ten nagon mysli ze jak bedzie espi o finalizacji za 267mln euro to kurs wystrzeli.Nic takiego sie nie wydarzy tak jak nic sie nie wydarzylo przy wczesniejszych espi.Dla nowych graczy gtc jedynie co umie robic to nie wyplacanie dywidend i drukowanie akcji w tym sa najlepsi
Jedyny nagon na spadki to ty Hans-Gietek- Glu itd itd,Mimo,że nawet JUŻ prezes KUPIŁ akcje gtc( widać to w infie gtc z 25.06.2021r w dwóch transakcjach ,też po 6,78zł )to ten nadal nagania .Niestety,hans o różnych nazwach i różnych ip,o czym szerzej w wątku na gtc pt,,A JA WAM MÓWIĘ,ŻE GTC wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat'' nie ma tu ani 1 akcji gtc tylko martwi się o WASZE PIENIĄDZE .Nieżle zarabia przy tym na ilości wpisów . O nim i jego iIP (co widać w wątku na gtc A ja wam mówię....)piszą UWAGA INWESTORZY! Falo 34(czyli na gtc to hans) nagania na spadki!... i odbiera wam akcje.Jak sam pisze to jest tu od 17lat (historię dlaczego tak robi opisał w wątku na cdr jako alex 13 obecniedo przeczytania--- 7.07.2021r godz 13.10 w RE:(wiadomość usunięta przez moderatora)-ALE MOŻNA PRZECZYTAĆ.Na cdr też wypisuje pod różnymi nazwami użytkownika.TUTAJ NA GTC PRAWIE WSZYSTKIE TYTUŁY WĄTKÓW SĄ ZAŁOŻONE PRZEZ NIEGO..ROBI TU FIKOŁKI I WCIĄŻ WYJE ZAKLINAJĄC,ŻEBY SPADŁO,TAK SAMO ZRESZTĄ JAK NA CDR I NA INNYCH SPÓŁKACH.Czesto też pisze sam ze sobą,używając innych nazw i ip WEDŁUG MNIE ŚWIADCZY TO O NADCHODZĄCYCH WZROSTACH.OCZYWIŚCIE MOGĘ SIĘ MYLIĆ.ALE TROL BEZ AKCJI NAGANIA OD DŁUGIEGO CZASU,CO MOŻE ŚWIADCZYĆ O NADCHODZĄCYCH WZROSTACH CHOCIAŻ.NIE MUSI ŚWIADCZYĆ??? MOŻE TAK,A MOŻE NIE,KTO WIE.Galerie funkcjonują,sprzedaż 11 nieruchomości za 267.6 mln euro,z którą trol nie może się pogodzić również się zbliża,prezes też akcje kupił niedawno,więc..???
No wlasnie nic nie daly.A powiedz jak tam dzis notowania o gtc znowu na czerwono-buhahah.I takie masz wzrosty od ponad 9 miesiecy.Ale z ciebie ciamajda gieldowy.A mowilem ci juz w pazdzierniku ze wszystko w cenie i tak jest.Ale musisz wisiec na haku ze trzymasz takiego trupa w portfelu