• Spółka akcyjna z potencjałem do wzrostu i rozwoju w 2021 i 2022 Autor: ~Janek [5.173.248.*]
    Arteria? A może jakaś inna firma? W sumie w google można znaleźć różne artykuły na ten temat. Warto zerknąć i poszukać inspiracji
  • Re: Spółka akcyjna z potencjałem do wzrostu i rozwoju w 2021 i 2022 Autor: ~nieja [89.64.79.*]
    już niedługo TSUE powinien zabrać głos w sprawie Banku Handlowego, to zaczną się harce na kursie. Przy kapitalizacji 30m, wartość odszkodowania 400m robi wrażenie:). Po za tym chyba coś się dzieje pozytywnego bo dużo informacji ze spółki chociażby na Linkedin.

warto obserwować link poniżej

https://curia.europa.eu/juris/liste.jsf?language=pl&jur=C%2CT%2CF&num=C-64/21&parties=&dates=error&docnodecision=docnodecision&allcommjo=allcommjo&affint=affint&affclose=affclose&alldocrec=alldocrec&docdecision=docdecision&docor=docor&docav=docav&docsom=docsom&docinf=docinf&alldocnorec=alldocnorec&docnoor=docnoor&docppoag=docppoag&radtypeord=on&newform=newform&docj=docj&docop=docop&docnoj=docnoj&typeord=ALL&domaine=&mots=&resmax=100&Submit=Rechercher
  • Re: Spółka akcyjna z potencjałem do wzrostu i rozwoju w 2021 i 2022 Autor: ~Enigma [77.253.116.*]
    kurs Arterii codziennie wyżej, ktoś kupuje pod wyniki może byc grubo.
  • Re: Spółka akcyjna z potencjałem do wzrostu i rozwoju w 2021 i 2022 Autor: ~Marek [185.246.208.*]
    Nie wiem jak będzie na poziomie marży, nie wszystkie spółki z grupy złapały już pocovidowy oddech. Ale jeśli chodzi o sekcje call center to widać ogromną intensyfikację działań na rzecz jego rozwoju. Zespół New Business sie powiększył, widac na LD mocne kampanie, a do tego kolejny sukces z ogromnym klientem. Przychodowo wystrzeli, czy marzowo proporcjonalnie - nie wiem, ale po tylu latach marazmu to doskonałe sygnały. Kurs rośnie, ale nie na jakis ogromnych obrotach wiec mozliwe że ktos bedący bliżej żrodła zbiera. Nie am co grac przecić rynkowi, warto obserwować.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.33.226.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ARTERIA 0,00% 9,40 2023-04-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.