Skąd wiesz, że nie zejdzie? Wyczytałeś z fusów czy odwiedziłeś wróżkę? Nie takie rzeczy dzieją się na giełdzie. Widzę przebicie lini trendu i to jest fakt. Wzrostów nie będzie, bo kto chce kupić to kupi przez emisję.
Powiedzialem moje zdanie. Wiadomo, ze rosnac nie bedzie do konca emisji. A jezeli spadnie jak piszesz, co nie uwazam i mysle ze chcesz tu siac strach by dokupic taniej, to sam tez zwieksze pozycje. To bylby zakup w cenach prezentowych.
Dnia 2021-07-07 o godz. 20:47 ~Horge napisał(a): > To drugie, odwiedzilem wrozke. > > Powiedzialem moje zdanie. Wiadomo, ze rosnac nie bedzie do konca emisji. A jezeli spadnie jak piszesz, co nie uwazam i mysle ze chcesz tu siac strach by dokupic taniej, to sam tez zwieksze pozycje. To bylby zakup w cenach prezentowych.
Powiedziałeś swoje zdanie, ale nie potrafiłeś je w ogóle uargumentować... czyt. posiadam akcje spółki więc każdy kto negatywnie napiszę to troll spadkowy xD a jak spadnie to uśrednie xD chu*a się znacie na inwestowaniu.
"Nie wiem po co ktoś na GPW i NC siedzie skoro na Krypto idzie znacznie większy i lepszy hajs zgarnąć, zwłaszcza że mamy hosse i ryzyko jest minimalne idąc w longa." Napisal mistrz inwestowania makabra 8 maja o 11:37 na 2-4 dni przed zwałą na większości krypto o 50-70% w ciągu kilku dni.