czyli: nie kupujcie aż ja kupię i wam wtedy napisze biercie jazdę będzie złoto?
heheh widze ze same super rady na forum: jak tu pisze nie dajcie się nabrać, należy rozumiec: dajcie nabrać najpierw mnie.
myśleć moi drodzy, myśleć i nie dac sie wyleszczyc z dobrych akcji na niskim poziomie, idziemy na 1 zł, po przekroczeniu zobqczycie co się będzie dzialo
Człowieku co ty bierzesz? To są dobre akcje? Chyba na giełdzie jesteś od tygodnia. Widziałem już niejedno naganianie. Spółdzielnia swoje zarobi, a ludzie zostaną z akcjami, które są niewiele warte. Widać, że nie masz moralnego kręgosłupa
Jesli do mnie piszesz to przy tym kursie jestem na zero , zarobiony i to moim zdaniem znacznie będę jeszcze w tym miesiącu.Jakie to polskie...cieszyć sie że kurs spada i są ludzie którzy tracą...
Dnia 2021-07-09 o godz. 10:58 ~Kris napisał(a): > Jesli do mnie piszesz to przy tym kursie jestem na zero , zarobiony i to moim zdaniem znacznie będę jeszcze w tym miesiącu.Jakie to polskie...cieszyć sie że kurs spada i są ludzie którzy tracą...
i jak tam zarobki? zagubiony trol czy jeden z tych co trole zlapaly w sidla?
Musze wam kumy powiedzieć ,na ucho, że już dawno nie widziałem, tak nieprzeciętnie celnych strzałów, wykonywanych z chirurgiczną precyzją ,centralnie w samo kakało.