• I spadek Autor: ~Janusz [5.173.139.*]
    Dzisiejsza duża aktywność na tym forum oznacza tylko jedno - podbitka i spadek. Nie dajcie się nabrac
  • Re: I spadek Autor: ~Bryyy [83.22.2.*]
    i dali się nabić w butlę
  • Re: I spadek Autor: ~Olgierd [31.60.246.*]
    extra znawca plus 12 % to dla Niego spadek Chciałbym tak zarabiać na innych spółkach
  • Re: I spadek Autor: ~Żegnam [5.173.139.*]
    Zobaczymy czy napiszesz tak w piątek naganiaczy bez honoru
  • Re: I spadek Autor: ~zeXon [31.0.36.*]
    czyli: nie kupujcie aż ja kupię i wam wtedy napisze biercie jazdę będzie złoto?
    heheh widze ze same super rady na forum: jak tu pisze nie dajcie się nabrać, należy rozumiec: dajcie nabrać najpierw mnie.
    myśleć moi drodzy, myśleć i nie dac sie wyleszczyc z dobrych akcji na niskim poziomie, idziemy na 1 zł, po przekroczeniu zobqczycie co się będzie dzialo
  • Re: I spadek Autor: ~Masakra [5.173.139.*]
    Człowieku co ty bierzesz? To są dobre akcje? Chyba na giełdzie jesteś od tygodnia. Widziałem już niejedno naganianie. Spółdzielnia swoje zarobi, a ludzie zostaną z akcjami, które są niewiele warte. Widać, że nie masz moralnego kręgosłupa
  • Re: I spadek Autor: ~Akcjonariusz [81.163.201.*]
    Cieszę się, że tylu altruistów jest na tym forum.
  • Re: I spadek Autor: ~zeXon [31.0.37.*]
    to co robisz na forum złych akcji?
    ja inwestuje i komentuje fora tylko tam, gdzie uważam że warto wchodzic.
  • Re: I spadek Autor: ~Masakra [89.64.91.*]
    Bo miałem te akcję od dawna i żałowałem zakupu na szczęście udało mi się ich pozbyć na podbitce.
  • Re: I spadek Autor: ~Akcjonariusz [81.163.201.*]
    To co tu jeszcze robisz? Kolejny dobry Samarytanin..
  • Re: I spadek Autor: ~Kris [176.113.204.*]
    To nie podbitka i spadek ,sytuacja tutaj jest inna o czym przekonasz sie w ciagu kilku dni.
  • Re: I spadek Autor: ~Xzc [5.173.139.*]
    No widzisz są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie :)
  • Re: I spadek Autor: ~zeXon [149.238.52.*]
    no i muszę odpluc przez lewe ramię, akcje dołują, myślałem że to naganianie nie widziałem ostrzeżeń..... ale trudno
    Jak tam rekinie giełdowy? Już zarobiony?
  • Re: I spadek Autor: ~Kris [176.113.204.*]
    Jesli do mnie piszesz to przy tym kursie jestem na zero , zarobiony i to moim zdaniem znacznie będę jeszcze w tym miesiącu.Jakie to polskie...cieszyć sie że kurs spada i są ludzie którzy tracą...
    Nie cieszę się, że kurs spada tylko ostrzegałem przed spekulantami, żeby właśnie ludzie nie stracili
  • Re: I spadek Autor: ~rr [31.0.59.*]
    można już kupować?
  • Re: I spadek Autor: ~Kot [185.56.210.*]
    Dziś ranko podczas TKO ktoś wystawił 39k akcji PKCem i kurs spadł do 1 grosza.
    No ładnie. Nikt nie chce ruszać akcji EKOBOXa?
  • Re: I spadek Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Dnia 2021-07-09 o godz. 10:58 ~Kris napisał(a):
    > Jesli do mnie piszesz to przy tym kursie jestem na zero , zarobiony i to moim zdaniem znacznie będę jeszcze w tym miesiącu.Jakie to polskie...cieszyć sie że kurs spada i są ludzie którzy tracą...

i jak tam zarobki?
    zagubiony trol czy jeden z tych co trole zlapaly w sidla?

• Re: I spadek Autor: ~prezes [194.150.250.*]
    Musze wam kumy powiedzieć ,na ucho, że już dawno nie widziałem, tak nieprzeciętnie celnych strzałów, wykonywanych z chirurgiczną precyzją ,centralnie w samo kakało.
[x]
EKOBOX 4,30% 1,33 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.