• Zaczynamy piękne wzrosty Autor: grzegorz_wz [31.60.227.*]
    Dzień dobry, dokładnie przeanalizowałem sobie spoleczke i wniosek jest jeden, nie ma opcji żeby nie rosło. Wszedłem i to fajnym pakietem, może nawet dokupie taki sam albo większy. Jak nastroje ? Po ostatnich infach moje bardzo pozytywne
  • Re: Zaczynamy piękne wzrosty Autor: ~waszguru [83.28.236.*]
    Dla mnie info nr 1 to ze wracają do udzielania pożyczek, tutaj za najlepszych czasów było 7 milionów zysku a z tego co się orientuje to konkurencja w tym segmencie się zmniejszyła więc jest szansa na co najmniej powrót ww kwoty. Wtedy kapitalizacja 50-60 baniek jest jak najbardziej ok.
    Do tego dochodzi rozszerzenie działalności o płatności odroczone, czy im to wyjdzie, nie wiem. Wiem natomiast że firmy które się tym zajmują mają całkiem ładne przychody np Karna ma przychodów ok 750 milionów dolarów. Więc miejsce na rozrost firmy jest.
    Podoba mi się tez podejście zarządzających, jak na razie nie było patologii pod postacią dodruków itp hec znanych z innych firm, nawet ten fundusz obecnie co wchodzi rozwodni akcji tylko o 10% i jak ma to pomóc firmie to ok.
    Do tego polityka dywidendowa- jak sms miał zyski to się nimi dzielił i podejrzewam ze tak będzie w przyszłości.
    Patrząc krótkoterminowo też wydaję się ok - pomimo ostatnich wzrostów nie widać jakiejś wielkiej podaży ale dla mnie to w symie ok bo i tak mam zamiar potrzymać akcje co najmniej kilka lat, nawet pomimo tego że bessa jak mi się wydaje jest tuż tuż za rogiem. W sumie fem to jedna z dwóch moich spółek które mi pozostały w portfelu.
  • Re: Zaczynamy piękne wzrosty Autor: grzegorz_wz [31.60.227.*]
    Fajnie to opisałeś, podpisuje się obiema rękoma. Pozdrawiam!
[x]
FEMTECH 2,00% 0,41 2025-11-07 12:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.