• Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~czarli [5.173.186.*]
    https://biznes.pap.pl/pl/news/listings/info/3129675,swissmed-centrum-zdrowia-sa-(3-2021)-zawarcie-umowy-sprzedazy-akcji-spolki-przez-glownego-akcjonariusza-na-rzecz-lux-med-sp--z-o-o-
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~new [31.179.96.*]
    i co dalej...?
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: bronek81 [89.65.242.*]
    Teraz to koniec z salcesonem i ciepłą wódką z dyskontu. Będzie szampan i gicz cielęca. Dodatkowo każdy akcjonariusz będzie mógł w placówkach Luxmed zrobić jednego cyca swej starej gratis.
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~Slawson [37.47.232.*]
    Fajnie, ale co to oznacza dla akcjonariuszy, po ile moze byc wezwanie?
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~LeO [5.184.104.*]
    Jedziemy na 100 zł trzymamy średnia i sprzedajemy na wezwaniu :) heh albo jedziemy jutro na 8 :D
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~trewq [5.173.32.*]
    Myślę, że gra pod wezwanie dopiero się zacznie. Sytuacja wydaje się być dobra dla akcjonariuszy, teraz to Luxmed musi się nagłowić za ile drobni oddadzą akcje. Nie sądzę aby to była cena niższa niż dla głównego akcjonariusza, a w związku z tym, że akcjonariat jest mocno rozproszony to żeby skutecznie zdjąć z giełdy- cena może być dużo wyższa. Trzeba tylko teraz trochę poczekać.
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~trewq [5.173.32.*]
    Swoją drogą tu już dziś powinny być górne widły jako gra pod wezwanie, ale teraz sezon ogórkowy i ktoś też wywala. Może to przeciwnik, któremu zależy na niskiej średniej. Tak czy inaczej myślę, że co najmniej cena jaką dostał główny powinna być szybko.
  • Re: Swissmed sprzedany za 10.94 Autor: ~Kulawy [188.146.164.*]
    Cena oczywiście musiała być taka. Jak by nie to że zobaczyłem info dziś i jest już za późno to nie wiem jak można było widzieć to info 6 i 7 nie załadować wszystkiego co jest do 10.90 choćby po to żeby to sprzedać jutro po takiej właśnie cenie. Hmm jednak na giełdzie są luki i okazję trzeba tylko być czujnym i śledzić komunikaty.
[x]
SWISSMED 0,00% 10,90 2022-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.