Najzabawniejszy jest kolega o nicku DIFIHUHO, który jest aktywny na wielu forach. Poczytajcie jego wywodów na spółce Airway, boki można zrywać. Nawet na Pamapolu chce robić kółeczka. Rada dla kolegi, Pamapol to spółka, która ma solidne podstawy dynamicznie się rozwija i tu kurs akcji wkrótce bardzo wzrośnie, więc kupuj póki tanio i trzymaj akcje, a dużo zyskasz.
Tylko każdy ma Swój rozum. Porównujesz jakaś spółkę z cienkim bilansem Tutaj będzie ok 700 milinów przychodów ( może ciut więcej). Kapitalizacja 100 milionów... no chyba słabo. 5 lat temu nie umieli przekroczyć 400. To solidny wzrost. Dodaj do tego , że klika lat trzymali w niepewności chcieli wyjść z giełdy. Dodali marki Sorela i Goong i ta ostania podobno zapiernicza tak wynika z wywiadu, że jest 500% planu. To jest z zeszłego tygodnia. Zresztą widać, że jest praktycznie wszędzie i sama marka może kiedyś bardzo dużo kosztować.
Finalizują przejęcie chłodni Grudziądz. ( mam nadzieje, że już do dwóch tygodni info) Zwiększają export i zysk. To są fakty. Wiadomo, że jeśli to wszystko się scali to efekt w postaci wyceny też będzie widoczny. Tak czy inaczej ja liczę , że za dwa lata przekroczą miliard bo z Nowymi markami i Nową fabryką to są minimalne plany jak dla Mnie. I cały czas zatrudniają bardzo dużo. Liczę mocno na Kwidzyn bo tam mogą jeszcze dużo zrobić. I kibicuje spółce bo to nieliczna tak duża z tylko Polskim kapitałem.
Masz te swoje stabilne podstawy~Vvvv ile spadło ? 13%, następnym razem jak coś napiszesz i bedziesz obrażał innych to przypomnij sobie swoj wpis z 15,07
Wersja jaką ktoś napisał wyżej, że max korekta do 2,50 też jest mi bliższa. Aczkolwiek będzie im ciężko bo im podbierają. Ale kto wie może się uda jeszcze kupić trochę niżej przyłączając się do rysownika :)