• Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Witam,

Panie i Panowie, mam taką ciekawostkę nad którą warto się zastanowić.

Jakby nie patrzyć ktoś na początku roku skubał akcje AER i zebrał co nieco na poziomach 0,14 do 0,30 ( Hydropress )
    Taka sama sytuacja była na Auto-spa zebrane 0,14 do około 1 zł ( FINCE HOLDING )

AER ( Hydropress ) Raport przesuwany z :

6 maja na 31 maja
    31 maja na 30 czerwiec
    30 czerwiec na 31 lipiec

AUTO SPA ( FINCE HOLDING ) Raport przesuwany z :

31 maja na 30 czerwiec
    30 czerwiec na 31 lipiec

Obydwie spółki zawieszone.

Wiemy że te spółki w jakiś sposób są powiązane i był nawet plan połączenia do którego nie doszło z jakiś nie do końca znanych nam powodów.

Czy aby nie szykuje się nam połączenie tych spółek ? Mnie od dawna zastanawia dlaczego jeszcze nie doszło do połączenia.

Co Wy sądzicie na ten temat ?

pozdrawiam
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~AJ [89.64.79.*]
    Do połączenia nie doszło bo aresztowali Ilskiego i kilku innych za wały i wyłudzenia. Gdzieś jest wątek z linkiem do sprawy.
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~Marek_Aureliusz [77.255.160.*]
    nieźle kombinujesz:) być może masz rację. tylko w jakim celu mieliby się z tym ukrywać? jeżeli coś się zadziało w I kwartale to mają obowiązek niezwłocznie powiadomić o tym rynek.
  • Zatrzymania. Autor: funky_pike [89.64.79.*]
    Nic nie kombinuję. Sprawa dotyczy zatrzymań 11.2019. Dlatego nie doszło do połączenia. Analizowałem temat w tamtym okresie i pisałem o tym
    W tamtym czasie miało dojść do połączenia Link poniżej.

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=7310589&strona=1
  • Re: Autor: ~Marek_Aureliusz [77.255.160.*]
    Sorry, źle mnie zrozumiałeś. Odpisywałem Lolkowi, że dobrze kombinuje i "połączył" z sytuacją w auto-spa.
    a to, że Ilski był zatrzymany to wiem.
  • Re: Autor: ~AJ [89.64.79.*]
    Dzięki za Info. Przepraszam za zamieszanie :)
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2021-07-07 o godz. 09:54 ~Marek_Aureliusz napisał(a):
    > nieźle kombinujesz:) być może masz rację. tylko w jakim celu mieliby się z tym ukrywać? jeżeli coś się zadziało w I kwartale to mają obowiązek niezwłocznie powiadomić o tym rynek.

Witaj,

Cel ewentualnego " ukrywania " informacji może być taki że nie do końca mają dograne, może chcą wyjść z konkretną informacją o połączeniu wraz z planem działania. Może raport jest słaby i chcą wyjść pierwsze z mocną informacją.

Przy takim połączeniu strategia może mocno się zmienić, ktoś musi serwisować te wszystkie myjnie, wprowadzać nowinki, budować nowe.

To są TYLKO domysły i szukanie jakiś pozytywów ewentualnych tego zamieszania z raportami w obydwóch spółkach.

pozdrawiam
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~Marek_Aureliusz [77.255.160.*]
    Dnia 2021-07-08 o godz. 08:36 ~LOLEK napisał(a):

> Cel ewentualnego " ukrywania " informacji może być taki że nie do końca mają dograne, może chcą wyjść z konkretną informacją o połączeniu wraz z planem działania. Może raport jest słaby i chcą wyjść pierwsze z mocną informacją.
    >
    > Przy takim połączeniu strategia może mocno się zmienić, ktoś musi serwisować te wszystkie myjnie, wprowadzać nowinki, budować nowe.
    >
    > To są TYLKO domysły i szukanie jakiś pozytywów ewentualnych tego zamieszania z raportami w obydwóch spółkach.
    >
    > pozdrawiam

witaj,
    obyś miał rację:)
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~roman [78.11.203.*]
    tak tak dopisujcie sobie historyjki żeby miec leprze samo poczucie sami piszecie że pół zarządu siedziało za przekręty , hehehe
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~LOLEK [185.25.121.*]
    Dnia 2021-07-13 o godz. 11:32 ~roman napisał(a):
    > tak tak dopisujcie sobie historyjki żeby miec leprze samo poczucie sami piszecie że pół zarządu siedziało za przekręty , hehehe

Witam,

Może i to jest trochę dopisywanie sobie historyjek bo to są domysły, ale napisz proszę kto niby z zarządu siedział za przekręty ? ( połowa zarządu ?)

• Bartłomiej Krzysztof Herodecki - Prezes Rady Administrującej - Dyrektor Wykonawczy
    • Dorota Żochowska - Członek Rady Administrującej
    • Mateusz Szewczyk - Członek Rady Administrującej
    Rafał Sławomir Tomkowicz - Członek Rady Administrującej

pozdrawiam
  • Re: Przeanalizujmy taką opcje ... Autor: ~roman [78.11.203.*]
    chodziło mi o udziałowców a wyzej wymienne osoby marionetki , po co im tyle członków znam goscia z pod gorlic na jedno osobowej działanosci zakłada rocznie z 10 myjni plus pracownicy fizyczni.....tu jakby robiili 10 mysjni rocznie to orgazm

ktos cos wie jak realizacja z lotosem ? na papierze zostało i wygasło czy jakies myjnie wykonene? mysle ze po dwóch latach zero odzewu wiec pewnie zaliczka przejedzona i mamy wezwanie do zapłaty z lotosu nie che mi sie nawet szukac tego w KRD
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.