• Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~Vincent [185.238.122.*]
    Wiem, że długo, ale to dzisiaj najlepsza inwestycją na GPW, nawet jak braliście w okolicach 4
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~Mix [77.252.61.*]
    Kłamie
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~Skiba [194.99.105.*]
    Tu jużnie chodzi o cierpliwość której większość nie ma... Niektórzy muszą zmienić podejście czytając co niektórych to ma się wrażenie że jest sięna zupełnie innej giełdzie. OZE da zarobić tylko trzeba do tego podejść z chłodną głową i cierpliwie podbierać akcje od tych którzy myśleli że po infie o teksasie kurs wybije x10000.
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~welroden [92.60.138.*]
    Tu kto miał sprzedać, to raczej już sprzedał. Wszyscy/prawie wszyscy są na stracie i moim zdaniem jest tu podejście jak w pokera - all in. Wóz albo przewóz...
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~jurbul [89.231.220.*]
    oj taka prawda .
    myslicie ze wasze marzenia sie spelnia 5zl.?
    akurat .
    nawet 2zl nie bedzie
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~amator [154.28.188.*]
    Dnia 2021-07-06 o godz. 09:45 ~Skiba napisał(a):
    > Tu jużnie chodzi o cierpliwość której większość nie ma... Niektórzy muszą zmienić podejście czytając co niektórych to ma się wrażenie że jest sięna zupełnie innej giełdzie. OZE da zarobić tylko trzeba do tego podejść z chłodną głową i cierpliwie podbierać akcje od tych którzy myśleli że po infie o teksasie kurs wybije x10000.
    > Jakieś konkrety w tej sprawie poznamy i jak szybko

• Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~podradomskijamnik [83.26.158.*]
    up, bo ciągle niezmiennie tak samo bawi
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~Mati [149.7.35.*]
    Oby nie! Nie ma co się spieszyć ze wzrostami, jeszcze trzeba troszkę wystraszyć leszcza. Po co nam słaby akjonariat?
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~stooq [77.113.152.*]
    Dnia 2021-07-05 o godz. 21:15 ~Vincent napisał(a):
    > Wiem, że długo, ale to dzisiaj najlepsza inwestycją na GPW, nawet jak braliście w okolicach 4

bzdury piszesz !!!
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~amator [154.28.188.*]
    Ja wiem jedno kurs szoruje po dnie i to powinno dać wiele do myślenia inwestorom
    Kiedy odbicie bo mam czkawkę
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~stooq [46.215.46.*]
    moim zdaniem za 5-6 lat ...ale to też nic pewnego
    Czemu aż tak długo trzeba czekać?
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~amator [89.74.3.*]
    a
  • kolejna trafiona prognoza Autor: ~prawnuk [89.64.63.*]
    Vincenta
  • Re: kolejna trafiona prognoza Autor: ~kiszka [31.0.23.*]
    • Pisalem jak Vincent coś robi to trzeba na odwrót.....zaczynam sie zastanawiać czy nie wejść nim w spólkę ...i traktowaćgo jako antywskaźnik ......Jego udział w naszej spółce polegałby na typowaniu w które spolki wchodzi ....
  • Re: kolejna trafiona prognoza Autor: ~policjant [31.60.153.*]
    tego amatora lepiej zlokalizujcie....
  • Re: kolejna trafiona prognoza Autor: ~Analityk [83.26.185.*]
    up!
  • Re: kolejna trafiona prognoza Autor: ~Taaa [31.61.178.*]
    Bankrut Inm w reklamie

0 przychodów spółki. Brak komercjalizacji produktu TutorDerm. Jak nie wychodzi startup to go zamykamy a nie zadłużamy tych co dali kasę na jego rozwuj. Produkt został przekazany bezpłatnie do poznańskiej uczelni medycyny estetycznej. Darmowe akcje dla insiderów, brat bratu. Jeden wziął za free 15 mln INM, w zamian za 18 mln swoich SBE. Szok! Ja tobie psa za dwa koty po kilkadziesiąt milionów (tzw. handel powietrzem) Sprzedaż akcji poprzez cyprofundy przez insiderów, w tym prezesa. Darmowe warranty dla rodziny, wymienne na akcje, patrz statut. Organy ścigania w spce na wniosek KNF, badające manipulacje kursem. Odwołana emisja 100 mln akcji, wg. Zarządu że względu na trudna sytuację na rynku nie powiodłaby się nawet po najniższej z możliwych cen 0,1 pln Zobowiązania i rezerwy dochodzące do kapitałów spki 26 mln wg ostatniego raportu. Brak aneksu grantu, na dofinansowanie budowy (nie mylić z aneksem na zgodę na przedłużenie budowy) Od stycznia, wiatr hula na budowie Fb (stan surowy). Prace nie warte części zadłużenia. No i..gość który wkleja wizualizację jako postęp z budowy. I to są fakty
  • "rozwUj" vincenta Autor: ~Analityk [83.26.185.*]
    Dnia 2023-11-18 o godz. 06:47 ~Taaa napisał(a):
    > Bankrut Inm w reklamie
    > >
    > > 0 przychodów spółki. Brak komercjalizacji produktu TutorDerm. Jak nie wychodzi startup to go zamykamy a nie zadłużamy tych co dali kasę na jego rozwuj. Produkt został przekazany bezpłatnie do poznańskiej uczelni medycyny estetycznej. Darmowe akcje dla insiderów, brat bratu. Jeden wziął za free 15 mln INM, w zamian za 18 mln swoich SBE. Szok! Ja tobie psa za dwa koty po kilkadziesiąt milionów (tzw. handel powietrzem) Sprzedaż akcji poprzez cyprofundy przez insiderów, w tym prezesa. Darmowe warranty dla rodziny, wymienne na akcje, patrz statut. Organy ścigania w spce na wniosek KNF, badające manipulacje kursem. Odwołana emisja 100 mln akcji, wg. Zarządu że względu na trudna sytuację na rynku nie powiodłaby się nawet po najniższej z możliwych cen 0,1 pln Zobowiązania i rezerwy dochodzące do kapitałów spki 26 mln wg ostatniego raportu. Brak aneksu grantu, na dofinansowanie budowy (nie mylić z aneksem na zgodę na przedłużenie budowy) Od stycznia, wiatr hula na budowie Fb (stan surowy). Prace nie warte części zadłużenia. No i..gość który wkleja wizualizację jako postęp z budowy. I to są fakty

"rozwUj" powiadasz? Widać że mamy do czynienia z poważnym inwestorem, dobrze wykształconym, cały ten twój bełkot jest tyle wart ile ten twój "rozwUj!

Po sto razy wklejasz ten bezsensowny kłamliwy tekst z błędami ortograficznymi, nie jest ci vincent wstyd?
  • Tak Autor: ~Taaa [31.61.178.*]
    Prawda o bankrucie Inm boli
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~h-m [31.60.39.*]
    Vincent ty chyba z innej planety jesteś można się uśmiać z tych twoich mega.
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~usmiany [83.26.157.*]
    > Wiem, że długo, ale to dzisiaj najlepsza inwestycją na GPW, nawet jak braliście w okolicach 4

-58% he he he co za imbecyl
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~xxi [83.26.183.*]
    Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :)
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~usmiany [83.26.157.*]
    Dnia 2022-08-25 o godz. 20:34 ~xxi napisał(a):
    > Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :)

tak tak, a dzban (nomen omen) dopóty wodę nosi, dopóki mu się ucho nie urwie.
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~xxi [83.26.183.*]
    Po co te nerwy, pożyjemy zobaczymy :)
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~rysi [46.205.212.*]
    Dnia 2022-08-26 o godz. 10:52 ~xxi napisał(a):
    > Po co te nerwy, pożyjemy zobaczymy :)

TACY JA WY Z VINCENTEM DEBBBBILLLE SPOWODOWALI STRATĘ 58 % Z NAGANIANIA
    A POD CO MA TO UROSNĄĆ ???
    POD TWOJE ZACHCIANKI BO SPEKUŁA JUŻ SIEDZI.
    Dnia 2022-08-26 o godz. 10:52 ~xxi napisał(a):
    > Po co te nerwy, pożyjemy zobaczymy :)

Jakie nerwy? Tutaj jest śmiech z tego półgłówka :) Szkoda tylko tych którzy dali się zwieść jego bredzeniu i wpakowali się na hak.
  • he he he Autor: ~intel [91.209.115.*]

Nostradamus spod Żabki he he he
  • Re: he he he Autor: ~intel [91.209.115.*]
    i leci temacik do góry bo przegryw kłamliwy próbuje zakopać dowód swojej głupoty
  • Pamiętacie słynny tekst Vincenta: Nie oddawać!!! To ostatnie Autor: prawnuk [89.64.63.*]
    Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda

przy kursie 2,13? Z tego co Vincent ostatnio napisał :

Kolego mieć a miewać to różnica.
    Najdroższa akcja OZE w moim portfelu to 1,4:)
    Na przyszłość kup wazelinę:)
    Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Vkncent naganiał nie mając akcji ;-)
    czyli naganiał licząc, ze spadnie
  • Re: Pamiętacie słynny tekst Vincenta: Nie oddawać!!! To ostatnie Autor: ~intel [91.209.115.*]
    Dnia 2022-09-01 o godz. 10:51 prawnuk napisał(a):
    >Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda
    >
    > przy kursie 2,13? Z tego co Vincent ostatnio napisał :
    >
    > Kolego mieć a miewać to różnica.
    > Najdroższa akcja OZE w moim portfelu to 1,4:)
    > Na przyszłość kup wazelinę:)
    > Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
    >
    > Vkncent naganiał nie mając akcji ;-)
    > czyli naganiał licząc, ze spadnie

dokładnie to samo tylko że w dosadnych słowach napisałem wczoraj, to latał jak poparzony do moderatora żeby to usunąć, dodatkowo jeśli sprzedawał po dacie w której umieścił ten swój post na temat którego tak kłamie to sprzedawał ze stratą. Oczywiście niczego nie sprzedał siedzi dalej ubrany za 4 zł, tylko że chyba już pojął jak bardzo wtopił i że nigdy już tego nie odrobi i że wszyscy się z niego śmieją. Ale najśmieszniejsze jest to że on myśli że wszyscy są tak bystrzy jak on albo jego koledzy spod żabki i dadzą się nabrać na te kolejne kłamstwa.
    Jeszcze raz powtarzam prawnuk, dziwię Ci się że dyskutujesz z typem tyle razy złapanym za rękę na kłamstwie.

• ostrzeżenie przed naganiaczem Autor: ~usmiany [83.26.157.*]
    Dnia 2022-09-01 o godz. 10:51 prawnuk napisał(a):
    >Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda
    >
    > przy kursie 2,13? Z tego co Vincent ostatnio napisał :
    >
    > Kolego mieć a miewać to różnica.
    > Najdroższa akcja OZE w moim portfelu to 1,4:)
    > Na przyszłość kup wazelinę:)
    > Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
    >
    > Vkncent naganiał nie mając akcji ;-)
    > czyli naganiał licząc, ze spadnie

dla przypomnienia
  • Re: Pamiętacie słynny tekst Vincenta: Nie oddawać!!! To ostatnie Autor: ~Damyrade [5.173.89.*]
    Ja tam jestem cierpliwy i przekonany, ze tutaj wzrosty pojawia się horendalne. Powodzenia dla tych którzy wiedza i wierzą.

dla przypomnienia ta najlepsza inwestycja przyniosła 60% straty
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Nic się nie zmieniło, niebawem ruszamy:) Dalej to bardzo dobra inwestycja. Kto wtedy kupił np. wybrane spki wig 20 jest 50% w plecy !czy nawet więcej, jak w przypadku KGHM czy CDred
    Pewnie że się nic nie zmieniło kolejny zmarnowany rok i 60% straty. Nic się kompletnie nie zmieniło. Wcześniej też nic się nie zmieniło jak zjechało z 4 na 2 i za rok też nic się nie zmieni jak zjedzie z 0,8 na 0,6 :)
    Ty jesteś tak głupi czy tak bezczelny?

• a mieszkania zdrożały o 50% Autor: prawnuk [89.64.62.*]
    Dnia 2022-11-04 o godz. 11:27 ~odp napisał(a):
    > Nic się nie zmieniło, niebawem ruszamy:) Dalej to bardzo dobra inwestycja. Kto wtedy kupił np. wybrane spki wig 20 jest 50% w plecy !czy nawet więcej, jak w przypadku KGHM czy CDred

wiec mogłeś kupić za akcje OZE trzy mieszkania, a dziś jedno.....

Świetne rady dajesz. Już nie mówię jak można zarobić na wynajmowaniu mieszkań. Choć to akurat nie mój przypadek, bo trudno brac pieniądze od kogoś, kto ucieka przed wojną......

Zawsze znajdziesz głupszą inwestycję. I zawsze są mądrzejsze......
    To tak jakby się nie ciszyć z sukcesu, bo mógł być większy czy też (ten przypadek) nie być smutny z tragicznej inwestycji, bo inni popłyneli bardziej.....
    Ty na tym forum pełnisz funkcję naganiacza - choć mówiąc szczerze nie znam nikogo, kto traktuje twoje porady czy interpretacje na serio.... Bo właśnie takie wyciąganie służy pokazaniu jak "dobrze" prognozujesz.....

no więc jeśli to ma iść do góry, to ktoś kto kupił 3 mieszkania, sprzeda jedno i jest w tym samym miejscu.
    A bo sie tak o mnie martwisz - gdybym to kupione mieszkanie posłał na rynek, a nie oddał 3 rodzinom, to juz bym odzyskał to co mam zagwarantowane 3 kosami.......

• Re: a twoje inwestycje w akcje banki ile zdrożały? Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Wyciągałem od ciebie wówczas jakie ty masz inwestycje na GPW? Odpisałeś że masz banki i wymijająco że coś tam jeszcze?
    Policz zatem ile straciłeś ty na WIG banki a ile ja na OZE??? Tyle, że ty inwestujesz a ja grami od tego czasu pewno przemieliłem częścią OZE. Ale mniejsza o to nawet gdybym miał OZE jako inwestycje więc policz??? I nie migaj się o inwestycjach w nieruchomości czy molmedica i kosy:) Nie interesują mnie tu inne twoje inwestycje bo to forum gpw - pisałeś że masz banki !
    OZE górą mam to!!!
  • Re: a twoje inwestycje w akcje banki ile zdrożały? Autor: ~prawnuk [89.64.62.*]
    oczywicie, że mam banki, bo mam OFE Allianz i mi spadło z 115.000 do 86.000.
    A w moim portfelu jest jeden bank pekao es a, i ostatnio za względu na spadki dokupiłem ponad 7% dotychczasowego stanu akcji.
    Czyli rozumiem jako inwestor spółki OZE stosujesz prosty cynizm.,..... Zachecasz do kupna sprzedając, i milczysz jak robisz swoje kapitalne transakcje rozbijające rynek.
    Ja mam (31 pażdziernika) na GPW i NC mniej niż 10% aktywów. Akurat moja ulubiona spółka z NC ostatnio podrożała, a pekao staniało.
    Więc dokupiłem. ale sporo mniej niż nakazuje mój scenariusz, bo jakoś Jackowi Sasinowi nie wierzę
  • Re: a twoje inwestycje w akcje banki ile zdrożały? Autor: ~odp [84.205.172.*]
    możesz nazywać to cynizmem ja nazywam to spekulacją, moim "inwestowaniem" na szuler.ni jaką jest gpw.
    Wielokrotnie pisałem, także tu, że do akcji się nie przywiązuje.
    Nawet nie pamiętam, żebym kupował OZE po ponad 2 PLN, haha Bardzo prawdopodone że napisałem ten post dla zabawy, będąc bez akcji.
    Bardziej pamiętam, jak byłem zapakowany w CSY po 4 pln, uśredniałem do 3,30 żeby opchnąć całkiem spory pakiet ponad 5:)
    Nie jestem też czarodziejem, aktualnie mam średnią trochę poniżej 1,1 i wiszę na haku:) Ale bez żadnego stresu...
    Jesli kogoś, kto kupił akcje i wierzy w ich wzrost, pisze o tym na forum , nazywasz naganiaczem- śmiało możesz pisać tak o mnie:)
    Ty piszesz, że będzie spadać więc jesteś naganiaczem na spadki, hahaha A co będzie z kursem, czas pokaże.
    Ogólnie uważam, że kierowanie się opiniami bankiera przy kupnie akcji uwłacza tym którzy posiadają rachunek maklerski inny niż demo:)
  • no to tylko pogratulować Autor: ~prawnuk [89.64.62.*]
    świetnych wyników inwestycyjnych. Jak to się mówi ktoś kto ma akcje dobrze je, ktoś kto ma obligacje czy zdywersyfikowany portfel dobrze śpi......
    no więc wypada pogratulować świetnych wyników, no i skakania ze spółki na spółkę.
    od biedy jedno mnie zastanawia - jeśli ktoś jest spekulantem i czyta, że główny rozgrywający był podejrzewany czy został aresztowany - to robi w tył zwrot.
    No i też dziwne, bo rynek polski czy generalnie NC to zadne spółki do spekulacji. poza kilkoma nie da sie wejść ani wyjść.
    No chyba, że gra sie kieszonkowym.

Ale po raz drugi napisałeś, że jesteś spekulantem - więc każdą twoja wypowiedz należy czytać odwrotnie plus oczywiście, zwracać uwagę, że sobie jaja robisz pisząc up up.......
  • Re: no to tylko pogratulować Autor: ~Vincent [84.205.172.*]
    prawnuk oczywiście, że główny ciężar działań to WIG 20 i lewar. Akcje max 4-6 dni. Gratulować nie ma czego bo od czasów wojeny podobna bryndza jest dla spekulacji jak i inwestycji. Nie gram na krótkich. A na OZE jak pisałem wiszę na haku, ahaha
    Co do NC i gry za kieszonkowe? Jak zacząłem się tu bawić od hossy covidowej obroty były bardzo dobre, bywały sesje, że na OZE (CSY) to było 2 mln. Teraz marazm, wiadomo dlaczego - awersja do ryzyka, ale to się zmienia:) Zobacz jaką kasę można było bić na covidowych Innogene, 4 mass.
    Wpisy up up, dzida czy zwała, nie tylko moje zawsze trzeba traktować z przymrużeniem, haha, swoisty folklor tego forum i zabawa z takimi jak uśmiany.
    Za to do wpisów fundamentalnych zawsze podchodzę poważnie, merytorycznie i pod wszystkimi się podpisuje:)
  • Re: no to tylko pogratulować Autor: ~rysi [46.205.212.*]
    Dnia 2022-11-07 o godz. 12:02 ~Vincent napisał(a):
    > prawnuk oczywiście, że główny ciężar działań to WIG 20 i lewar. Akcje max 4-6 dni. Gratulować nie ma czego bo od czasów wojeny podobna bryndza jest dla spekulacji jak i inwestycji. Nie gram na krótkich. A na OZE jak pisałem wiszę na haku, ahaha
    > Co do NC i gry za kieszonkowe? Jak zacząłem się tu bawić od hossy covidowej obroty były bardzo dobre, bywały sesje, że na OZE (CSY) to było 2 mln. Teraz marazm, wiadomo dlaczego - awersja do ryzyka, ale to się zmienia:) Zobacz jaką kasę można było bić na covidowych Innogene, 4 mass.
    > Wpisy up up, dzida czy zwała, nie tylko moje zawsze trzeba traktować z przymrużeniem, haha, swoisty folklor tego forum i zabawa z takimi jak uśmiany.
    > Za to do wpisów fundamentalnych zawsze podchodzę poważnie, merytorycznie i pod wszystkimi się podpisuje:)

TYŚ TO TYPOWA SZMATTTTA MAKLERSKA ZAPEWNE
  • vincent ty to masz dobre serduszko jednak Autor: ~usmiany [83.26.157.*]
    Oddać mieszkanie potrzebującym, a samemu zamieszkać na ławce w parku.
    Jakie ty żulu bez szkoły masz kompetencje, żeby podważać wiedzę prawnuka?

• Re: vincent ty to masz dobre serduszko jednak Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Co do moich kompetencji to byś się mocno zdziwił:)
    A prawnuk nie ma żadnej wyjątkowej wiedzy , mało tego nie trzyma się faktów co go dyskredytuje w merytorycznej dyskusji, piszę językiem literackim a nie inżynierskim, opierając się na swoich doświadczeniach . Więc dla mnie przeciętny pracownik branży technicznej.
  • Re: vincent ty to masz dobre serduszko jednak Autor: ~odp [84.205.172.*]
    A mieliśmy już komisję złozoną z ekspertów do wyjaśnienia katastrofy lotniczej, którzy kierowali się własnymi doświadczeniami, które uznawali za kompetencje, hahaha
    Jeden powoływał się na więdzę lotniczą bo miał ....złotą kartę KLM:)
    a drugi obserwował jak pękaw garnku parówka w czasie reakcji termobarycznej, hahaha
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.157.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Nie oddawać!!! To ostatnie dni/godziny do mega UP, taka prawda Autor: ~Mariusz [5.173.120.*]

Ale ty bzdury wypisujesz, najlepsza inwestycja, a nawet po dobrych komunikatach nie rośnie. A podobno spekulanci pozamykani.
    Dnia 2022-12-11 o godz. 12:35 ~Mariusz napisał(a):
    > Dnia 2021-07-05 o godz. 21:15 ~Vincent napisał(a):
    > > Wiem, że długo, ale to dzisiaj najlepsza inwestycją na GPW, nawet jak braliście w okolicach 4
    >
    > Ale ty bzdury wypisujesz, najlepsza inwestycja, a nawet po dobrych komunikatach nie rośnie. A podobno spekulanci pozamykani.

Mariuszku nie martw się, na vincenta zawsze możesz liczyć, zawsze będzie pisał że mega up i mega kosmos
[x]
OZECAPITAL 1,93% 0,42 2025-11-28 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.