• zabawy zleceniami Autor: ~src [88.156.128.*]
    komu sie nudzi i zmienia zlecenie na S? po 38gr było jedno zlecenie na 200 szt, po chwili 500, pozniej 800 i znów 500.
  • Re: zabawy zleceniami Autor: ~Zimmermann [185.127.22.*]
    To był grubas, próbował przekonać leszczynę do oddania taniego papieru. 200 akcji nie robiło na nikim wrażenia, więc postanowił sięgnąć po bardziej radykalne środki i wystawił całe 800, doprowadzając do paniki, w wyniku której nastąpił wodospad -7,3% od ostatniej transakcji i gruby zgarnął aż 1000 akcji ustawiwszy się wcześniej po lewej. Później zdjął batona, bo przestraszył się, że stado inwestorów mu go zacznie powoli skubać akcję za akcją i zostanie pozbawiony papieru przed odpałem. Dzięki swej przebiegłości, w wyniku której zakupił 1000 akcji po korzystnym kursie, zarobił tylko dziś aż 29 zł na świeżo kupionych akcjach, a ma przecież jeszcze drugie tyle, które zbierał powoli od wielu tygodni w taki sposób, żeby nie zachwiać za mocno kursem. To wszystko co wiem. Mam nadzieję, że pomogłem
  • Re: zabawy zleceniami Autor: ~przegrany [5.173.171.*]
    Ty tak na powaznie o tym grubasie przerzucajacym po kilkaset i kupujacym 1000 akcji?
    Omg, jakas paranoja
  • Re: zabawy zleceniami Autor: ~Zimmermann [185.127.22.*]
    Tak, naturalnie. Jaka spółka i jej obroty, taki grubas, haha
  • Re: zabawy zleceniami Autor: ~src [88.156.128.*]
    myślałem nad komentarzem ale stwierdziłem że takiej żenady nie warto komentowac
  • Re: zabawy zleceniami Autor: ~Jarekklin [83.145.187.*]
    Ta spolka to katastrofa cos tu zaczynają robić? Z tego co pamiętam to w czerwcu mieli z czymś ruszać ....
[x]
PLGROUP -13,64% 0,29 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.