Czemu ubrany? Ja mam średnią 15,5zł(nie duża strata) ponad 12k akcji i jeśli nic się nie zmieni to będę dobierał. Każdy ma prawo do dysponowania swoimi pieniędzmi a Ty tylko psioczysz....
To ja tez się dołączę do apelu i poproszę kolegę Zarobasa o cięcie tych strat od jutra :)) I jeśli by można prosić troszkę większe pakiety ... bo takie małe po 100-200 akcji to zaraz rozdrapią... A tych większych będą się bali to może człowiek zdąży coś kupić :))
każdy pewnie widzi co innego, natomiast ja nie widzę zejścia poniżej 10 pln. ta konsola już trwa 2 miesiące więc długo. w teorii też niedługo linia trendu spadkowego moze być przełamana (wyznaczona od szczytu rok temu) - pytanie czy go przebijemy no to wtedy powinniśmy lecieć w górę.
do tej lini trendu spadkowego jeszcze nas czeka test MA 50, ale szczerze mówiąc przy tym wolumenie to WRÓŻENIE Z FUSÓW.
Nic sie raczej nie wydarzy większego do ZWA więc konsola konsola jeszcze raz konsola. Potem zaleczy co na walnym i obierzemy pewnie kierunek.
Wszystko zależy od wyników, tylko i wyłącznie. Ewentualnie może dojść do tego spekulacja na temat nowych inwestycji. Wykres ma w d...e wasze AT. Jak będą dobre wyniki to będzie wybicie, a wy wtedy sobie dostosujecie pod to jakąś analizę techniczną i formację szczura w przeręblu.