Gdyby nie ostatnia, wciągająca kurs transakcja za 260 zł, świeczka piątkowa nie wyglądałaby tak ładnie.
Takie kreski przy spółce z tak niewielkimi obrotami nic dla mnie nie znaczą.
Tutaj fundamenty liczą się, a jakie są to niech każdy sam oceni.
Masz na wykresie ewidentny długoterminowy trend wzrostowy trwający od marca 2019r Jak trzeba to obroty są. Od wielu miesięcy kurs mocnymi szarpnięciami rusza do góry a potem spada ale dołki i górki są coraz wyżej. Dlatego widać piękny kanał trendowy
Piszesz, że gdyby nie wciągająca kurs transakcja za 260 zł, świeczka piątkowa nie wyglądałaby tak ładnie . Masz rację ale nie było podaży aby temu przeciwdziałać. Czy patrząc na świece dzienne sprzed kilkunastu tygodni i miesięcy wiesz jak zostały uformowane? Nie wiesz i nie ma to żadnego znaczenia z perspektywy czasu.
Czytając to co piszesz, mam wrażenie że nawet nie odpaliłeś linków do wykresów. Gdybyś odpalił i przeanalizował historię wykresu może uniknąłbyś pisania takich truizmów o obrotach.
Ja w każdym razie spodziewam się, że kurs po odbiciu od linii trendu wzrostowego znowu wykona ruch wzrostowy tak jak to robił już wiele razy w tym trendzie.