Natomiast teksty o 10 pln za akcje, tylko powoduje ze gromadzę grosz na kupowanie poniżej 4 pln. Ci co plotą te androny sądzą że sprzedadzą 4 grosze drożej pod wpływem swoich nieudolnych nagonek :)
A nie mówiłem? Z doświadczenia wiem że jak czytam brednie "10 pln do końca roku" to znaczy ze trzeba się szykować na wywałkę po 3.98. Jakie to prymitywne! Zero finezji lub choćby odrobiny intelektu. Nic to trzeba portfel przebudować. Może Kmiot & Gruby?
Nic się nie gryzie.
Uważam, że osoby publikujące komentarze typu "15 pln do końca roku" mają tylko jeden cel. Te komentarze są dla mnie tak prymitywnie jednoznaczne, że od razu szykuje kasę na kupno od tych intelektualistów ich akcji. Zachowanie kursu uprawdopodabnia moje spostrzeżenia.
e-tam... ja wolę 10 pln i na koniec roku tylko na wczoraj!
Spór chyba dotyczy czego innego... kontrowersyjnego języka hommoh-a Ktoś albo wielu ktosiów poczuło się obrażeni tezą hommoh o tym że jak ktoś pisze hiper super optymistyczne oczekiwania tak naprawdę nagania na swoje zlecenie sprzedaży.
Teza trudna do zweryfikowania ale nie odkrywcza. Myślę, pomimo sympatii do obu stron kłótni, że obie strony tak robią :(
Dnia 2021-07-04 o godz. 15:53 ~Bardziej napisał(a):> 15, ale to moje zdanie :) a. Czy podtrzymujesz swoje zdanie? b. Czy też już sprzedałeś i zmieniłeś zdanie?