• Moja Opinia. Autor: ~Nowy [217.173.4.*]
    Cześć,

To tylko Moje przemyślenia są pozytywne ale trudno mi znaleźć Inne.
    - Pamapol mocny wzrost sprzedaży na przestrzeni dwóch lat
    - poprawa marży i coraz większe zyski
    - zostają jednak na giełdzie
    - kupno chłodni Grudziądz co spowoduje kolejny wzrost przychodów i to docelowo raczej spory
    - mocno wzrost exportu
    - pandemia zmieniał nawyki żywieniowe ludzi ( mniej jednak je w restauracjach).
    - coraz więcej ich na sklepowych pólkach
    - są w coraz większej ilości sieci sklepów
    - Goong , Sorella
    - spore inwestycje w zakładach ( wykorzystywania środków unijnych i samorządowych).
    - produkty Polski i to chyba bardzo ważne nie jak większość firm wykupiona przez zachodnie Korpo. ( ważne na rynku Polskim i exportowym bo polska żywność cieszy się coraz lepszą opinią).
    - produkty są naprawdę smaczne ( kiedyś podobno były gorsze).
    - sam zacząłem ich kupować gdzie jestem wybredny i spora większość rzeczy mi smakuje :)
    - jeszcze w mrożonkach się poprawią gdzie jest bardzo duży potencjał ( Kwidzyn, Grudziądz).

W długim terminie ja cholera nie widzę zagrożeń na wzrost.

• Re: Moja Opinia. Autor: ~Odp [37.248.170.*]
    Bardzo trafna opinia. Tu będzie tylko lepiej. Po ostatnich wzrostach ceny akcji niebawem wzrośnie zainteresowanie spółką a tym samym wzrosną obroty. Ze względów jakie wypunktowałeś Pamapol jest dobrą inwestycją z pokaźnym zyskiem. Ryzyko że coś pójdzie nie tak niewielkie. Ci co mają akcje nie powinni ich teraz sprzedawać.
  • Re: Moja Opinia. Autor: ~Zenon [89.151.47.*]
    Chyba że ....zarzad znów zmieni plany na delisting ....ryzyko moze nie ogromne ale zawsze jest heh
[x]
FOODHUB 0,00% 2,30 2026-05-15 11:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.