To tylko Moje przemyślenia są pozytywne ale trudno mi znaleźć Inne. - Pamapol mocny wzrost sprzedaży na przestrzeni dwóch lat - poprawa marży i coraz większe zyski - zostają jednak na giełdzie - kupno chłodni Grudziądz co spowoduje kolejny wzrost przychodów i to docelowo raczej spory - mocno wzrost exportu - pandemia zmieniał nawyki żywieniowe ludzi ( mniej jednak je w restauracjach). - coraz więcej ich na sklepowych pólkach - są w coraz większej ilości sieci sklepów - Goong , Sorella - spore inwestycje w zakładach ( wykorzystywania środków unijnych i samorządowych). - produkty Polski i to chyba bardzo ważne nie jak większość firm wykupiona przez zachodnie Korpo. ( ważne na rynku Polskim i exportowym bo polska żywność cieszy się coraz lepszą opinią). - produkty są naprawdę smaczne ( kiedyś podobno były gorsze). - sam zacząłem ich kupować gdzie jestem wybredny i spora większość rzeczy mi smakuje :) - jeszcze w mrożonkach się poprawią gdzie jest bardzo duży potencjał ( Kwidzyn, Grudziądz).
W długim terminie ja cholera nie widzę zagrożeń na wzrost.
Bardzo trafna opinia. Tu będzie tylko lepiej. Po ostatnich wzrostach ceny akcji niebawem wzrośnie zainteresowanie spółką a tym samym wzrosną obroty. Ze względów jakie wypunktowałeś Pamapol jest dobrą inwestycją z pokaźnym zyskiem. Ryzyko że coś pójdzie nie tak niewielkie. Ci co mają akcje nie powinni ich teraz sprzedawać.