Widać, że mierzą wysoko. Świetna analiza rynku. Po otwarciu będzie zebrane do 1 zł. Moim zdaniem, kto sprzedał pakiety powyżej 100k, już ich nie odkupi w tej cenie. Pozdrawiam cierpliwych
A ja się nie napalam,czas pokaże.Ale podobne uczucie miałem przy mercatorze,jak fundusz wywalał.Iczywiscie nie spodziewam się tutaj takich wzrostów,ale wszystko na giełdzie jest możliwe.
Jak tutaj nie patrzeć pozytywnie w przyszłość, skoro dopięli emisję 10 mln akcji po 1,6 zł za szt przy kursie 70 gr ? Dużo widziałeś takich sytuacji na bananowej ?
Trafnie napisałeś , słowo klucz "bananowej".Tutaj wszystko jest możliwe.Wszystko się sprowadza do popytu i podaży,to będzie decydować o cenie.Pozdrawiam i cierpliwości życzę.
Widać, że Spoko rozwija się z miesiąca na miesiąc i dokłada kolejne rozwiązania i zabezpieczenia! Ciekawe jaka jest aktualna wycena fintechu? Ja również na nic się nie nastawiam i cierpliwie czekam na odwieszenie notowań FINV.
A ja będę przekorny i napiszę że się NASTAWIAM na krociowe zyski w perspektywie 5 lat powód..świat idzie w tym kierunku coś co było ninsensem czyli aplikacje wypiera tradycyjny systembankowy generujący poszty odziały sztaby ludzi przy okienkach..nawet jedzenie zamawia się przez aplikację umawia wizyty lekarskie kupuje bilety lotnicze świat zwierząt w tą stronę
Przez aplikację kupuje się bilety lotnicze to już nie firmy które utrzymują drapacze chmur i ponoszą koszty przejmują świat finansów tylko te które opanują sieć..wszyscy chcemy mieć wszystko pod ręką dostęp 24h ..TO JEST PRZYSZŁOŚĆ
Zgadza się, to jest przyszłość. Pytanie tylko, czy My jako drobni akcjonariusze w tej przyszłości będziemy mogli partycypować, czy jak to najczęściej bywa, w jakiś sposób zostaniemy tego tortu pozbawieni... bądźmy dobrej myśli