Niestety mnostwo Waszych postów zostało usuniętych przez moderatora i nie mogę przytoczyć postu Bro który pisał o cenie 100 zl za akcję LPP....dla Niego byla to cena ta wysoka,że niemal z księżyca za to jest mój post,który nie skasował moderator bo nie miał postaw na skasowanie go w odróznieniu od Waszych bzdurnych postów pełnych wyzwisk https://www.bankier.pl/forum/temat_bro-cena-akcji-lpp-to-10-tys-zlotych,47145405.html
Bro od czasu tego postu cena LPP poszła w górę o ponad 2 tyś złotych za akcję.
Można?można!
Niedługo za 1,5 k akcji LPP kto je będzie miał to kupi całą wasza spółeczkę....ewentualnie za 200-300 Bitcoin.Haha
Dalej zgłaszasz posty, dlatego rozbiłem jeden na wiele, żeby choć część dotarła. Milion na kwartał jest tutaj dość satysfakcjonujący, dla Ciebie śmieszny warzywniak bo pojęcia nie masz.
Napisz do moderatora dlaczego kasuje Ci posty, najczęściej za bzdury lub za wulgaryzm...ja nie mam nic wspólnego z lądowaniem postu.W mojej wersji mobilnej Bankiera nie ma możliwości zgłaszania postu moderatorowi do usunięcia a że jestem na mobilnym więc resztę sobie dopowiedz.
Jednych cieszy milion inni narzekają że druga spółka ma tylko 50-60 milionów na kwartał a przychód 2,9 mld zł rocznie np.Asbis lub XTB
Pisałem że jest więcej akcji po stronie sprzedaj niż po stronie kupuj po poście Waszego guru Zeusika, który twierdzi że nikt nie chce sprzedać akcji takiej perły jak NWAI...Teraz już rozumiesz czy nadal masz kłopot ze zrozumieniem słowa pisanego? Szkoda że wylądowali Twój post o cenie LPP ale masz za to moją odpowiedź kilka godzin później,która nie została skasowana a świadczy że pisałeś o cenie LPP
Ciekawe czemu innym nie kasują posty tylko Tobie? Może zastanów się co piszesz lub jakich słów używasz.bo np
Grzechu nie jest wykasowywany
Nigdy nie pisałem o LPP masz urojenia. Korzystając z każdego telefonu możesz przełączyć się na pełną wersje jak na PC, ale co ty możesz wiedzieć o giełdzie jak nawet o telefonie który trzymasz w ręku nie wiesz nic.
A po co mam to robić??? Mnie w 200 procentach wystarczy wersja którą mam.Niedlugo członkowie NWAI będą mówić co mam robić,mówić, pisać o której wstawać i o której czytać net....coś pachnie mi to Koreą Północną, stamtąd się wywodzi się czy tam chcecie mieszkać bo ja wolę demokrację gdzie mogę wchodzić do netu kiedy chcę i czytać to co chcę.. miedź innymi posty o precle jaką jest NWAI
Bro jest przychód i zysk lub strata ...mistrzu ekonomii i giełdy.
Coś nieco wiem bo prowadziłem firmę przez 35 lat
Jednocześnie powiem Ci że nie kupuje się akcji firmy która ma 1,5 mln miesięcznego przychodu tak jak ma NWAI.Dlaczego? Sam sobie odpowiedź najmądrzejszy po Zeusiku
Anżej ty prowadzisz firmę buahahaha. Chyba jednoosobową cieć building stróżen. Na każdym kroku pokazujesz swoją błazenadę. Wiesz już co to kapitalizacja? Tragedia