Wg mnie dolecimy do 500 jeszcze przed ostatnim tygodniem lipca. Żeby redukcja w skupie dla Prezesa była jak najniższa to musimy zbliżyć się do tej wyceny. Pewnie jesze wskoczy reko BOŚ na 500 ze względu na rozprzestrzenianie się delty.
Jak to, to kolega Heńka z Pekao go wyrolował mówiąc by sprzedał akcje bo tu tylko spadki? Widać że akcje przeszły że słabych rączek Henia do mocnym kolegi z pekao. Fajnych ma kolegów.
Madmerc dzięki, jak zawsze z interesującym materiałem:)... Kiedy to ja ostatnio czytałem pozytywne artykuły? nie pamiętam:)... To chyba znaczy że pociąg pełny i można odjeżdżać... Nareszcie bo już myślałem że ta "prawdziwa" korzyść z MM dla mnie to oddział geriatryczny o podwyższonym standardzie :)))...
jeszcze w przyszłym tygodniu możliwe spore odbicie w Malezji. Na TG rsi już szura po dnie, macd zalążki dywergencji - dywidenda już wypłacona na dziś to 25% w stosunku do obecnego kursu. Zobaczymy. Pewnie JPM załadowany.
Słuchajcie, jest tak optymistycznie że aż strach, ostatni raz tak optymistycznie było przed zwałką 17 kwietnia, Mam nadzieję, że w tym tygodniu nie zrobią spadziowej powtórki z rozrywki, Czego wszystkim życzę,