• Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~Znudzony [5.184.218.*]
    Jak w tytule
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~Wowa [37.47.4.*]
    Żadnego komunikatu po walnym.Lekkie przegięcie.
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    Pewnie będzie oficjany ale to trza odczekać cut zwykle
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~CRB [83.23.210.*]
    Zarząd ignorantów, na odpowiedź z P2C czekałem niecałą godzinę, tutaj 2 tygodnie.
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~beka [185.191.206.*]
    No tak, a ty wiernie dajesz zarządowi się tak poniżać, ignorować i obrażać komentując każde niedociągnięcie i wytykając błędy. Normalny zaraz by zrobił PKC i zapomniał zamiast się męczyć. Jednak ty, jako zwykły masochista, czerpiesz z tego perwersyjną przyjemność i lecisz na forum pochwalić się kolejnym szczytowaniem.

Jest jeszcze niewielka możliwość, że typ chce zwyczajnie odebrać diament za 20 zeta więc trolluje, ale stawiam jednak na ultra fiksację masochistyczną u gościa. xD

• Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~Azotyn_sodu [94.254.203.*]
    Jest raport z walnego! Dzisiaj górne widły. Wszyscy na to czekali.
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Spokojnie. Maja obowiazek puscic i pewnie dzis to zrobia. Cierpliwosci. Walne bylo o 14.00 a nie rano jak w innych spolkach wiec to mozerobic roznice. W goracej wodzie towarzystwo kapane widze.
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~beka [185.191.206.*]
    Dokładnie, walne było po południu, a już kwilenie jakby plaga egipska zapadła. Emocje w grze więc obstawiam czyjeś większe wywalanko wkrótce, SL itp. A w sierpniu wyniki za Q2, czyli kasa z oculusa ...i wtedy może wahadło w drugą stronę. hehe

Dzis automat pieknie pyka 54 i 55.
    Jednak ktos kupuje te niedobra spolke :)
    Czekam nizej na uruchomienie dolnych widel. Po wpisach wnioskuje ze jest to bardzo prawdopodobne. Emocje buzuja i tylko czekac na maly zapalnik. Bedzie tescik wiec jeszce jad bedzie sie lal na forum. Poczekam, mam czas, duzo czasu. Zgodnie ze strategia. Pozdro!
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~CRB [83.23.210.*]
    Zamknij się już w końcu, bo nic merytorycznego nigdy tutaj nie piszesz. Tylko "automaty, automaty i automaty" Gość, który udaję, że coś wie opiera swoje przewidywania na tym co piszą na forum, co za błazen.
    A jak się nie zamknie to co zrobisz? Taki fajny cytat z Bereji na tę okoliczność:
    "Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi?"
    A jaszcze niedawno zawitał do nas nowy kolega i chwalił nasze forum za poziom i kulturę.
    To się pewnie teraz już rozczarował, że wszędzie niestety to samo.
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~CRB [79.186.101.*]
    Oby nie było tak czasem, że: " nie będzie premiery w 3Q, a na przełomie roku i co nam zrobicie"? Leją na akcjonariuszy od dłuższego czasu, więc nie będę zaskoczony "tylko" rocznym poślizgiem. BTW. Polecam P2C i ich podejście do drobnego akcjonariatu.
    Jak premiera zostanie przesunięta to ani mnie to grzeje ani ziębi. Chociaż z przyjemnością w takiej sytuacji popatrzyłbym jak wszystkie niecierpliwe typy rzucają ze złości kredkami i skarżą się mamie "że ich oszukali" i może w końcu akcjonariat dostąpiłby katharsis-u. Mój horyzont inwestycyjny na Carbonie jest odległy i wcześniej czy później każdy co posiedzi na longu swoje tu zarobi. P2C czy inne PCV, TNT i WC to polecaj na forach do tego dedykowanych.
    Wu, nie tlumacz. Szkoda czasu. On nie chce argumentow tylko szuka zaczepki. Ja juz przestaje reagowac.
    Nie chce byc zlosliwy ale coraz bardziej chcialbym premiere miec po przejsciu na glowny. Akcjonariat by sie oczyscil w 100% i moze by udalo mi sie powiekszyc pakiet.
    Wierze ze zarzad nie poda daty poki nie bedzie mial pewnosc ze gra jest dopracowana. Oni nie chca powtorki z CDR. Pozdro dla LT!
  • Re: Jakieś newsy z walnego?? Autor: ~Krzysztof [46.174.3.*]
    Jak liczysz ze kupisz taniej to zapomnij. Mamy odwrócenie trendu spadkowego.Tak jak pisałem wcześniej,rok boczniaka wystarczy,od lipca zmiana kierunku i bardzo powoli na północ.
    Zmiana trendu bedzie dopiero po zamknieciu 63.5 zl i potwierdzeniu w kolejnych dniach.
    Poki co nie ma zmiany, od bandy do bandy.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.239.206.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Opusc forum jak ci nie pasuja moje wpisy albo je pomijaj.
    Ja zdecyduje czy bede pisac czy nie i kiedy a ty na to wplywu nie bedziesz miec jakkolwiek bys tutaj nie darl sie i pisalo chamskie odzywki
[x]
CARBONSTU -3,45% 5,60 2025-10-16 16:38:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.