• Zaniżanie przed odpałem Autor: ~beka [185.106.102.*]
    Jak ktoś nigdy nie widział, no to ma okazję się zapoznać z legendarną formacją naszego banana. :)
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~CRB [83.23.210.*]
    Przestań gadać te bzdury, od roku to czytam i co? Powolne osuwanie, mija rok, nie wierzę jak ten czas szybko zleciał. Nie mam już nadziei, ta spółka potrafi wymęczyć.
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Czlowieku o wielu nickach - odpiszeci ostatni raz. Nie mecz sie. Zycie jest za krotkie. Jesli spolka ci nie lezy to sie pozbadz akcji. I przestan siac ferment na forum. Piszesz bzdury prawie w kazdym poscie.
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~CRB [83.23.210.*]
    Flegmatyku! Pozwól, że sam będę decydował o swoich inwestycjach. Na forum mogę wyrażać swoje zdanie i jak widać grupa sfrustrowanych inwestorów rośnie, ty należysz do ludzi na których jak się pluje to udają, że deszcz pada. Nie każdy tutaj jest tak zniewieściały i bez ikry jak ty i tak! Zarząd wielokrotnie w wywiadach przekazywał informacje, które nie mają pokrycia w rzeczywistości .
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~Probujacy_sprzedac [5.173.138.*]
    Nie jest tak łatwo się pozbyć jak widać. Może po 40pln by się udało 1000+ akcji.
    Na 37 zl wezme
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~Akc [5.173.32.*]
    No to Tomek właśnie wyceniłeś swoje akcje na 37 zł. Ciekawe jak to się ma do tego co piszesz w innych postach..
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~Cbr [88.156.138.*]
    Widzę, że wakacje się zaczęły to i młodzież zagościła na forum. Fajnie, że jesteście i chcecie kupić akcje. To naprawdę dobra inwestycja. Jestem tu od stycznia 2020 i uwierzcie, czas szybko leci, a jazda jak w ubiegłym roku może zacząć się lada moment. WH będzie jedną z największych i najbardziej rozpoznawalnych gier na rynku. Sprzeda się doskonale, nie mam co do tego wątpliwości. Premiera jeszcze tego lata!
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~Wu [185.112.126.*]
    ~Akc a o kalkulacji ryzyka słyszał? Zarówno Tomek jaki jaki sporo ludzi z tego forum jest załadowanych na maxa wedle własnej strategii inwestycyjnej (co nie znaczy ze nie posiadają innych środków na zakup). Przypuszczam że większość akcjonariuszy Carbona wycenia swoje akcje na liczbę 3-cyfrową, natomiast aby załadować dodatkowe worki kwitem cena musi być już naprawdę atrakcyjna aby ryzyko zmniejszenia dywersyfikacji portfela było niższe. A po co ja to tłumacze sam nie wiem chyba marzy mi się utopijne forum ludzi świadomych inwestowania.
    Wu oni nie chca tego slyszec.
    Nie raz pisalem ze oddam akcje w 2023 jak bedzie kurs tak jak pisze zarzad w programie. Ale nie chca slyszec wola wywolywac panike moze ktos odda cennego kwita.
    Ja dokupie oczywiscie, wiec czekam na razie na 1000 szt. Ale to nie jest ostatnie slowo, zalezy jak sie sytuacja rozwinie.
    Ja bym wskazal moze kilka osob udzielajacych sie ktorzy inwestuja.
    Reszta spekuluje. Tez juz o tym komus posalem na forum. Ja inwestuje w dlugim horyzoncie i spekulacja mnie nie interesuje.
    Ja je wyceniam na koniec 2023 zgodnie z programem motywacyjnym.
    Ty je wyceniasz na juz wczoraj.
    Taka roznica.
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~beka [185.191.206.*]
    Dnia 2021-06-30 o godz. 16:56 ~CRB napisał(a):
    > Przestań gadać te bzdury, od roku to czytam i co?

Czyli od lipca 2020. Czyli od ATH. A przecież było po 15-20!? Na którym forum wtedy trollowałeś, że nie wziąłeś balona? hehehe
    Taa, zawsze tak samo.

> Powolne osuwanie, mija rok, nie wierzę jak ten czas szybko zleciał. Nie mam już nadziei, ta spółka potrafi wymęczyć.

Czyli realizujesz stratę i baba z wozu konim lżej? Lecz przecież nie o to chodzi. Leszcz ma oddać, a nie ty, kiciuś.
    Rosną przychody i zyski.
    Doszła kasa z Oculusa.
    W Q3/Q4 kolejna premiera.
    Branża VR w dynamicznym rozwoju w najbliższych latach.
    Wystarczy sobie wszystko dodać na spokojnie, żeby zrozumieć, że przy takiej małej płynności opłaca się trollom potrollować, bo a nuż ktoś zmięknie i zrzuci kurs o kolejnego miedziaka.
    Wez mu nie tlumacz bo nie skuma albo gra na odbior akcji. Ma byc dzida juz teraz a akumulacja to jest plucie jak deszcz pada.
    Niech docisna bo widac potencjal do oddania. Jakbym byl fundem to bym dociskal im bardziej by jeczeli.
    I tak jeszcze kilka miesiecy.
  • Re: Zaniżanie przed odpałem Autor: ~pikuś [185.216.180.*]
    Bez konkretnej daty premiery + daty przejścia na na główny tu będzie bagienko, a widzę ze od miesięcy maja problemy z podawaniem konkretnych dat = slaby managment ;/
    Patrzac na arkusz wyglada na zejscie na 4x.xx Jak ktos chce kupic to nie trzeba sie spieszyc. Wywalac mozna pod batonem :) Na pewno ktos przytuli akcje.
[x]
CARBONSTU -7,82% 4,01 2025-12-19 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.