No i elegancko, żadnych niepotrzebnych uchwał w stylu podwyższenie kapitału poprzez emisję akcji. Teraz tylko premiery i kapitalizacja będzie wzrastać w efekcie wzrostu kursu.
Jest najważniejsza. Stratę z roku 2020 pokryją z zysków w 2021 czyli będą premiery. Przewiduję prolog lipiec Space, sierpień Truck. Premiera Space wrzesień. Truck listopad. Zobaczymy.
A jestem też, spółka tania, mały pakiet moze przynieść niemały zysk, szkoda nie ryzykować. Pracują tam jak mrówki. BTW to chyba jedna z najtańszych, o ile nie najtańsza spółka z grupy PLW. Do tego bez żadnych brzydkich obciążeń. Kto wie, może i podwoję pakiet, tudzież poczekam na jakiś meteoryt to zwielokrotnię chętnie.
Ej naganiacze!!! Mam ten gówniany papier ,sam sie zastanawiam po co go kupiłem?Spółka która nic nie robi! Moze wypuszzcą grę może nie! Jak można dac spólce wejsc na giełde bez perspektyw? Ja chyba tez wejde ,kajzerki bede sprzedawał bede królem kajzerek zrobie IPO na 100 milionów!!!
"naganiacze" dobre, dobre.... wystarczy sie zainteresowac, wejsc do ich aktualnosci albo na steam aby widziec ze jednak sporo robia nawet wiecej niz inni. sorry kolego taniej juz raczej nie bedzie w wiekszej ilosci, papieru nie ma kto mial kupic ten kupil teraz trzeba tylko cierpliwosci
Też tak myślę, dobrą robotę robią a giełda to z czasem doceni. btw nowy film jest w aktualnościach na stronie playway, to tez dobrze że nie zapominają o inwestorach.
Dawno tutaj nie zagladalem, widze ze cieko cos to wyglada, o premierach ani mru mru, gry obsuwaja sie dosc szybko na WS, kurs tez sie obsuna. Czar prysl?