Dnia 2021-06-30 o godz. 16:29 ~Wiernywafel napisał(a): > Napisz kiedy ile i dlaczego urosnie bo juz sam zaczynam wątpić w te spolke.
Urośnie gwałtownie w mało spodziewanym momencie (nie wiem, czy dziś, czy jutro, czy w poniedziałek?), gdy nastroje będą wystarczająco kiepskie i gdy trolle zaczną pisać o wodospadzie i powrocie na 1,xx zł...
Być może odbędzie się to z infem (Wrocław, Olsztyn, Katowice, Kielce lub innym) a może bez jakiejkolwiek informacji...
Re: Com Autor: ~GuruZnanegoAnalityka [77.111.247.*]
Gog zgadzam sie. Na moje oko na 2.30 i 2.29 papiery kraza wewnatrz spoldzielni, tworzac pozory handlu wokol 2.30 i czekajac na pierwszych ktorzy pekna i oddadza ze strata. Nie widze na arkuszu sprzedazy na tych poziomach. Sell sa ustawione wyzej. Ilosc troli niesamowita, sami Panstwo widza. Myslec.
Dnia 2021-07-01 o godz. 08:13 comtrader_optymista napisał(a): > Dnia 2021-06-30 o godz. 16:29 ~Wiernywafel napisał(a): > > Napisz kiedy ile i dlaczego urosnie bo juz sam zaczynam wątpić w te spolke. > > Urośnie gwałtownie w mało spodziewanym momencie (nie wiem, czy dziś, czy jutro, czy w poniedziałek?), gdy nastroje będą wystarczająco kiepskie i gdy trolle zaczną pisać o wodospadzie i powrocie na 1,xx zł... > > Być może odbędzie się to z infem (Wrocław, Olsztyn, Katowice, Kielce lub innym) a może bez jakiejkolwiek informacji... > > comtrader
Doprecyzowując nieco powyższy post napisany w okolicach 2,30 zł... Możliwe, że dziś nastąpiło tzw. przełożenie wajchy i w zależności od reakcji rynku już dziś zobaczymy jeszcze wyższe niż 2,55 zł poziomy, a może po prostu teraz będzie wzrost "bez niczego" rozłożony na kilka dni z jakimiś gwałtowniejszymi sprzątnięciami wymęczonej podaży, dla której po wycieczce na 2,29 zł kurs typu 2,70 czy 2,80 będzie niemal jak "złapanie Pana Boga za nogi"....