Rozumiem, że ktoś może mieć nerwa ale do cholery, co ma jedno z drugim. W Polsce nie można za swoje zarobione pieniądze wyjechać na urlop? Po drugie, ktoś tu jeszcze jest podglądaczem...
Co ma jedno z drugim? Może to, że 3 miesiące temu mi sprzedawali produkt mówiąc, że spółka w życiu nie była tak płynna jak teraz i nie mam się o co martwic. A jak przychodzi termin wykupu i pieniędzy nie ma to uciekają na wakacje i wyłączają telefony.
Powodzenia w tej inwestycji dłuuuuuuuuugoterminowej, do grobu :) Krezusi z utopionym kapitałem dalej krążą tutaj z teoriami pustynnymi i wszechobecna fatamorgana działa odpowiednio na ich mózg. Czekajcie i uśredniajcie :) Odbierajcie niecierpliwym i ładujcie kapitał w studnię bez dna, to Wasza inwestycja życia :) Ubaw po pachy mam, jak tu wracam z ciekawości co jakiś czas :) Powodzenia
Dnia 2021-07-01 o godz. 17:32 ~rekin napisał(a): > Żółcią kompleksów się nie zabije. Musisz z tym żyć. Wspólczuję głęboko.
rekin w swoim przekonaniu, a typowy wobler ciągany na sznurku jako przynęta, ot tak w odpowiedzi:) Jak w życiu codziennym też jesteś taki „rekin” to wyrazy współczucia
I kurs coraz niżej przy każdej wizycie, co utwierdza mnie w przekonaniu, że wyjście było słuszną decyzją. Nie odkupię już tego wyżej niż 1 PLN, nikt mnie nie namówi, można inwestować w normalne produkty z praktycznym zyskiem, a nie teorią dłuuuuuuuuuuugoterminową, do grobu :) Do następnego..., przy 5 PLN :)
Dnia 2021-07-01 o godz. 18:47 ~rekin napisał(a): > Nie rozumiem dlaczego tak rozgłaszasz fatk, ze jesteś łamagą a nie inwestorem Współczujemy ale daj sobie już spokoj. Wypłakuj się gdzie indziej.
Tak sobie tłumacz wobler:) Daj się ciągać dalej po rynsztoku:)
Dnia 2021-07-01 o godz. 18:47 ~rekin napisał(a): > Nie rozumiem dlaczego tak rozgłaszasz fatk, ze jesteś łamagą a nie inwestorem Współczujemy ale daj sobie już spokoj. Wypłakuj się gdzie indziej.
Kiedy żyłka puści, stabilność woblera będzie żadna, zniknie w czeluściach i pokryje się mułem…
To jak u ciebie, wiedzy żadnej, tylko buta pozostała i chamskie odzyski, to naturalne w takiej sytuacji, gdzie wartość inwestycji za bardzo dłuuuuuugoterminowej dalej topnieje:) Ży Żyłka się przeciera wobler z dnia na dzień, będzie muł:)