Tak to była okazja, ale myślę, że jeszcze będzie można kupić grubo poniżej 20 jak ołów spadnie. Spółka trochę była przegrzana ostatnio. WK to baza na chwilę obecną
Średnia ważona rosnie i na oko to już bedzie z trzech miesięcy okolo 20 PLN. Dobrze by bylo mieć to policzone dokładniej. Czy ktoś wie gdzie można sprawdzić kursy transakcyjne i obroty z ostatnich miesięcy ? a może ktoś to liczy dokładnie...i mógłby się infem podzielić. Biorąc pod uwagę możliwość powtórnego wezwania, można by jeszcze brać poniżej średniej,i to mogłoby dać dodatkowo parę procent w przypadku wezwania.
Ja bym powiedział że nie tyle ktoś kursu pilnuje co kupuje nie rzucając się w oczy wszystko co zostanie wystawione żeby za bardzo nie podbijać kursu bo po poprzednim zobacz ile spekuly i groszolapw się zebrało co wystawiają po 41 akcji z różnicą 50gr. Średnia każdego dnia ładnie rośnie, ta z 6 miesiecy- wiążącą dla wezwania to ok ponad 18, więc policzcie sobie czy będziecie do przodu przy sprzedaży po takiej cenie, a jak nie to lecimy dalej na 40 :)
Mnie wychodzi średnia 19 zł, ale myślę że będą musieli dać conajmniej 30 zł żeby wycofać z giełdy i to pod warunkiem podłączenia PZU. Do przymusowego wykupu pewnie jeszcze więcej więc mamy jeszcze margines, ale podaż faktycznie kiepska
Tak niecałe 19, bo to jest zdaję się średnia ważona obrotami...:) tak więc powoli do przodu. Ale fajnie dzisiaj "ktos" pilnował kursu w drugą stronę czyli 50 akcjami uwalił kurs o 3%. I tego trzeba pilnować i nie pozwalać bo opóźni wzrost sredniej
bez zartow, w premiach wyciagnal cos kolo 2 mln, a chodzi o kase 100x wiekszą. to musi pojsc legalnie, nad stolem a nie pod stolem, bo za wałki na taka kase laduje sie w telewizji i pierdlu :)
wczoraj tj 03.08 bylo super widac jak ktos na koniec zanizyl kurs jakas zenujaca iloscia akcji, co cieszy bo oznacza, ze przypuszczenia ze srednia kursu zdaja sie sprawdzac i premia przy wykupie bedzie przednia :)
Na gornym slasku bedzie sie budowac centrum recyklingu baterii li-ion
Na razie jest cicho. Orzel na pewno wezmie udzial w recyklingu baterii tych baterii
Zakup teraz orla to jak kupno akcji apple jak jeszcze byla firma sadownicza.
Zycze cierpliwosci
Maxi
Kurs idzie w górę, a niektórzy sprzedali po 18 - lol. Na Śląsku wszyscy wiedzą co jest grane, a właściwie pod co jest grane, za 50 PLN oddam 10k akcji, reszta po 100