ACS - co z tym dalej? Za chwile juz nikt nie będzie pamiętał, że coś takiego było... Kiedy projekt Y będzie przestawiony? Czy to ok że aż tak inne gry cierpią z powodu przesunięcia uwagi na projekt X?
1. ACS - Kiedy premiera , tylko proszę o realne bardziej sprezycowanie ramy czasowe bo "nadchodzące tygodnie albo miesiące" to może być 2 tyg albo pół roku a już tak zwodzeni jesteśmy za nos od marca. 2. HFC - Kiedy premiera dema , tylko proszę o realne bardziej sprezycowanie ramy czasowe bo "nadchodzące tygodnie albo miesiące" to może być 2 tyg albo pół roku. 3. Kiedy więcej informacji na temat Stargate: Timekeepers 4. Czy są jakieś inne gry bliskie wydania dema, prologu czy pełnej wersji po za ACS i HFC ? 5. Czy może prezes powiedzieć jak procentowo rozkłada się nacisk prac nad tytułami ? Np. chodzi mi że np. nad Stargate pracuje 60% ekipy a np. nad ACS'em 10% żebyśmy lepiej mieli rozeznanie jaki nacisk kładziony jest na te produkcje to może lepiej nam będzie zrozumieć np. tępo prac. 6. Również jestem ciekaw informacji o projekcie Y.
W sumie masz trochę racji. Prezes mógłby być bardziej konkretny i mówić jak jest a nie że w najbliższych tygodniach coś tam pokażemy a mija pół roku i cisza. Strasznie ślamazarnie to wszystko idzie i mam wrażenie że prezes się boi wydać tą pierwszą grę :D
Wiem tyle, że pytania były przeze mnie wysyłane w zeszły piątek. W sobotę dostałem odpowiedź od Prezesa, że postara się nagrać odpowiedzi na połowy tygodnia. Jeżeli dziś do wieczora nie dostaniemy odpowiedzi to napiszę się z przypomnieniem
Wszedłem na kanał CFG na youtube, żeby zobaczyć czy nie ma czegoś nowego i widzę, że materiał dot. City of Atlantis ma ... 458 456 wyświetleń. To taka ciekawostka.