• Dzisiaj spokój Autor: ~Adams [91.123.188.*]
    Od jutra ruszamy do góry
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Wiadomo, że koniec IIQ i znajomi króliczka wiedzą czy Ok czy passe
    jutro i w przyszłym będzie o tym poznaka po notowaniach
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~bankrut [31.60.13.*]
    Tu sternik decyduje czy kurs poleci w górę, a nie koledzy
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    w innym przypadku tak ale tutaj jak fundy się zainteresują to będzie po sterniku Sodoma i Gomora
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~xyz [217.153.157.*]
    Przed dalszymi wzrostami przydałaby sie tu solidna korekta do minimum 10 zł, bo po takich wzrostach jest nerwowo o ile można iść w góre bez korekty? Im póżniej będzie korekta tym bardziej będzie gwałtowna...
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~bankrut [188.122.27.*]
    była z 11,80 na 10,80 i to wystarczy
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~xyz [185.84.24.*]
    to nie korekta :) ktoś sprzedał kilka akcji na szczycie po 11.8 i kilka ktoś kupił kilka akcji po 10.8, to były drobne ilości. Z korektą będziemy mieli doczynienia jak przemieli się conajmniej kilkaset tysięcy akcji. Tutaj przed dalszymi wzrostami papier musi się jeszcze oczyścić z bardziej niecierpliwych bo będą hamować każde wybicie, zobacz co na przykład działo się od maja do czerwca. Mniej cierliwych trzeba wypłoszyć spadkami więc 10 zł to wg mnie minimum i zwiększenie pakietu zaczne rozważać dopiero po 9.8 zł
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~bankrut [188.122.27.*]
    Dnia 2021-07-01 o godz. 11:23 ~xyz napisał(a):
    > to nie korekta :) ktoś sprzedał kilka akcji na szczycie po 11.8 i kilka ktoś kupił kilka akcji po 10.8, to były drobne ilości. Z korektą będziemy mieli doczynienia jak przemieli się conajmniej kilkaset tysięcy akcji. Tutaj przed dalszymi wzrostami papier musi się jeszcze oczyścić z bardziej niecierpliwych bo będą hamować każde wybicie, zobacz co na przykład działo się od maja do czerwca. Mniej cierliwych trzeba wypłoszyć spadkami więc 10 zł to wg mnie minimum i zwiększenie pakietu zaczne rozważać dopiero po 9.8 zł

aha, to coś nowego, bo ja myślałem, że w trendzie wzrostowym korekty są na małym wolumenie, ale ja to się tam pewnie nie znam
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~xyz [185.84.24.*]
    Zobacz np na Drozapol, wczoraj było coś około -8%, dziś spanikowani grzecznie oddają akcje:) pomieli, pomieli i dopiero wtedy pójdzie do góry
  • Re: Dzisiaj spokój Autor: ~Hehe [5.184.202.*]
    Kto normalny odda Bowim poniżej 10 zł żeby już go nie odkupić przed wynikami za Q2. Dlatego nie ma opcji na puszczanie akcji i to widać na arkuszach. Nie ta Polka cenowa. Korekta bedzie z 14zl w dół.
[x]
BOWIM 2,69% 6,88 2026-04-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.