• Walne Autor: ~PT [194.99.105.*]
    Jak ktoś jedzie dzisiaj na walne, niech napisze potem co się tam będzie działo poza oficjalnym programem. Może powiedzą cokolwiek o planach?
  • Re: Walne Autor: ~CRB [79.186.102.*]
    Mogliby zacząć dotrzymywać słowa w końcu! Z początkiem roku miał ruszyć mocny marketing i co? 2 teasery, gdzie w jednym jeszczy kupili fakeowe odsłony, żałosne to powoli się robi.
  • Re: Walne Autor: ~Akc [5.173.32.*]
    Nie mów tak, bo reszta forumowiczów zaraz Cie zlinczuje.
    Niewywiązywanie sie zarządu z obietnic i terminów jest super i nawet trendy.
  • Re: Walne Autor: ~CRB [79.186.102.*]
    Ooo 6 łapek w dół za napisanie prawdy. Łysy z Cybanem nie dotrzymują słowa i tyle, tak wiem, że wywiady to nie ESPI.

Tomek tutaj wszystko wie, to jak wytłumaczysz, że Warhammer zwiastun nabił w kilka dni 156 000 wyświetleń, a teraz przez 2 tygodnie nawet 1000 nie zrobił? Jest tak źle, że muszą posiłkować się botami?

• Re: Walne Autor: ~Tomek [5.173.250.*]
    Ty wiesz lepiej co robi prezes a czego nie robi jak widze. Ja nie bede wchodzil w polemike na poziomie piaskownicy bo ty juz wydales wyrok ze „kupili faekowe odslony”. Moze na walnym porozmawiaj o tym z prezesem. Z prezesem nie ze mna.
  • Re: Walne Autor: ~Znudzony [185.213.33.*]
    A czemu największa frekwencja w kinach jest w pierwszym tygodniu wyświetlania, a nie w późniejszych?? xD co za idotyczny zarzut. Do wielu rzeczy można się doczepić, ale już takie głupoty, to absolutny trolling... jak chcesz, to możesz nabijać statystyki i co chwilę odpalać sobie minutowy trailer, ale ja już po jednym obejrzeniu drugi raz do niego nie wrócę
  • Re: Walne Autor: ~jełopie [79.186.102.*]
    Nie moja wina, że jesteś tak mało spostrzegawczy, że wraz z ogromnym przyrostem odsłon nie szły w parze like i komentarze co dobitnie świadczy o kupionych odsłonach, ale lepiej zaklinać rzeczywistość.
  • Re: Walne Autor: ~Znudzony [185.213.33.*]
    Obejrzałem trailer i nie dałem like i co?? :D Po drugie jeśli jakiś portal załączy filmik z yt przy swoim artykule to liczba odsłon jest rejestrowana na yt, ale żeby dać łapkę trzeba wejść stricte na stronę yt. Prawdopodobnie najwięcej odsłon właśnie w ten sposób zostało nabitych. Profil CS nie ma za dużo subskrybentów, nie mają też wiele produkcji a więc i materiałów, także nie wiele osób zapewne odwiedza ich kanał
[x]
CARBONSTU -7,82% 4,01 2025-12-19 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.