o czym ty mowisz? obroty jak w warzywniaku typowe wakacje, jaka podaz, te zleconka za pare tys pln? jak pojawi sie obrot, to ta mini podaz zostanie zdjeta na kilkanascie poziomow wyzej. Petrykowski juz zaczal robic marketing wokol spolki, do tego przewietrzy zespol i pozbedzie sie tlustych misiow bez motywacji. Wlasnie nadchodzi czas zniw, a zasiali sporo przez ostatnie 10 lat
własnie o to chodzi, obroty jak w warzywniaku, a kurs spada non stop juz od 6,22 po obcieciu dywidendy.....tutaj bedzie jak na KBJ, tez ładnie roslo, ale jak zaczeło spadać to spada juz kilka miesiecy i obroty praktycznie zamarły...
Dnia 2021-06-30 o godz. 10:25 ~lolek napisał(a): > o czym ty mowisz? obroty jak w warzywniaku typowe wakacje, jaka podaz, te zleconka za pare tys pln? jak pojawi sie obrot, to ta mini podaz zostanie zdjeta na kilkanascie poziomow wyzej. Petrykowski juz zaczal robic marketing wokol spolki, do tego przewietrzy zespol i pozbedzie sie tlustych misiow bez motywacji. Wlasnie nadchodzi czas zniw, a zasiali sporo przez ostatnie 10 lat
wolnego :) misie są pod ochroną:) nie można tak wszystkich w pis-du wywalić od tego jest HR by sprawy prostować a nie wywalać.......................
Hr-y tez czasem proponuja gotoweczke za poszukanie sobie nowego zajecia :) Co do Atende to nie wiem i raczej nikt z nas nie wie co kto i jak tam robi w srodku :p mnie sie podoba otoczka nad czym pracuja - zaowocuje na 100 % :p
Dnia 2021-06-30 o godz. 13:56 ~bystra80 napisał(a): > Hr-y tez czasem proponuja gotoweczke za poszukanie sobie nowego zajecia :) > Co do Atende to nie wiem i raczej nikt z nas nie wie co kto i jak tam robi w srodku :p mnie sie podoba otoczka nad czym pracuja - zaowocuje na 100 % :p
zaraz to powinni się chociaż pochwalić bardzo ogólnie co chcą robić :) dla naszej kasy :)
Tak gwoli ścisłości to o jaki trend wzrostowy chodzi? Bo tu przez cały czerwiec to chyba jest spadkowy trend. teraz to co najwyżej jest próba zatrzymania trendu spadkowego...
Dnia 2021-07-01 o godz. 17:48 ~yogeeboo napisał(a): > Tak gwoli ścisłości to o jaki trend wzrostowy chodzi? Bo tu przez cały czerwiec to chyba jest spadkowy trend. teraz to co najwyżej jest próba zatrzymania trendu spadkowego...